Děti a Kovozoo

Výstava, Volný čas, Pro děti, Turistika

21. září 2014 se koná v areálu společnosti REC Group ve Starém Městě již 3. ročník ekologicko-kulturní akce pod názvem Děti a Kovozoo. Začátek akce je od 10 hod a vyhlášením vítězů končí v 18 hod.

 

 

Cílem celé akce je vytvoření zvířat z materiálů, jako je dřevo, kovový šrot a elektrospotřebiče a to v životní velikosti. Tato akce je určena pro širokou veřejnost, která zde může vyzkoušet své dovednosti a tvůrčí schopnosti. Autoři nejzdařilejších děl mohou vyhrát hodnotné ceny. Vytvořená zvířata poté zůstanou v areálu Kovozoo, kde budou volně přístupná ke shlédnutí všem návštěvníkům.

 

Materiál potřebný k výrobě, pracovní pomůcky a odborný personál bude k dispozici každému, kdo se do tvorby zapojí. Celá soutěž začne v 10,00 hod a bude ukončena v 16,30 hod, v 17,00 hod budou vyhlášeni vítězové všech kategorií.

 

Vyhlášení doprovodné soutěže pro děti a dětské kolektivy Svět zvířat očima dětí bude probíhat v zahradě celého areálu v 15, 30 hodin.

 

V průběhu celého dne bude připraven pro všechny návštěvníky, povzbuzovače a hlavně děti bohatý doprovodný program v areálu zahrady a Kongresového centra.

Zpřístupněna bude jako vždy loď Naděje a maják Šrotík. 









Kontakty

www.kovozoo.cz

Termíny