Thrash - death metalová benefice pro Jako doma - ženy bez domova

Hudba, thrash, death, melodic, metal
Zaostřeno na ženy bez domova. Neviditelné superhrdinky. Stojíme na jejich straně! V úterý 22.9. vás zveme všechny na benefiční thrash-death metalovej minifestival do holešovického Crossu pro Jako doma http://jakodoma.org/o-nas/ !


+ afterparty VoidSec / Mindicted crew - drum'n'bass

???? VSTUPNÉ DOBROVOLNÉ - doporučené 66 - 666 Kč ????
Zisk z koncertu je na podporu Jako doma - na podporu žen bez domova. Interpreti i klub se vzdávají nároku na honorář - děkujeme!

Šest skvělejch kapel zahraje pro Jako doma / Jídelna Kuchařek bez domova - organizaci, která která se věnuje ženskému bezdomovectví. Jejich cílem je společnost, kde každý má možnost důstojně bydlet a kde nejsou sociální a genderové nerovnosti. A proto pomáhají té nejzranitelnější skupině - ženám bez domova - žít opět důstojný život.

Jako doma proto buduje prostředí, které je pro ženy bezpečné, přátelské a respektující. Jedním z předpokladů pro takové prostředí je vytvoření prostoru pouze pro ženy (v koordinačním týmu však pracují ženy i muži). Společně v kolektivu pak rozvíjí solidaritu, ducha rovnosti, spolupráce, respektu a zodpovědnosti.

Akci pořádá LPX promotion s pomocí Mad Duck booking a cross][club. Díky!








Termíny