MELODIC METAL NIGHTS - VSETÍN - ZRUŠENO

Hudba, metal, heavy, melodic, symphonic, power
Miniturné s názvem MELODIC METAL NIGHTS obsahuje společná vystoupení metalových kapel ROSA NOCTURNA, DONOR a REBEL. Všechny skupiny kladou ve svých skladbách důraz na melodii a svou show přijedou předvést také do rockového clubu Beseda!

ROSA NOCTURNA (Brno):
Rosa Nocturna je brněnská kapela hrající melodický symphonic-power metal. Rosa Nocturna klade důraz na ženské vokály s českými texty, symfonickými prvky a silnými kytarovými riffy.
Texty vás dostanou do dávných dob a popisují zapomenuté příběhy a mýty. Společně s, pro metal neobvyklými nástroji, jako harfa, cimbál či flétny Rosa Nocturna vytváří starodávnou atmosféru středověku.
Kapela vydala 3 řadová alba a několik singlů. Aktuálně dokončuje 4. album, které představí na podzimním mini-tour. Samozřejmě můžete na YouTube najít i několik klipů a videí.
www.rosanocturna.cz
____________________________
DONOR (Vsetín):
Formace DONOR je na scéně již od roku 2012 a za dobu své existence stačila promluvit k publiku několika významnými počiny. Po vydání EP (2014) a dvou singlů v letech 2016 a 2018 následovalo také debutové album s názvem Donor, které bylo představeno na Masters of Rock 2018 a také následně na úspěšném klubovém turné po České republice. K úspěchům skupiny patří i vítězství v soutěžích "Zahraj si na Trnkobraní" a "Rock Max 12".
www.skupinadonor.cz
____________________________
REBEL (Čáslav):
Čtyřčlenná formace hrající melodický metal s prvky power metalu a metal coru. Za svou čtyřletou historii Rebel odehrál několik desítek koncertů na klubových akcích a festivalech po České republice. Na svém kontě má kapela demo „Dračí jezdec“ (2016), EP „Krvavá růže“ (2017) a singl „Znamení draka“ (2018). V nejbližších měsících se od Rebela můžete těšit na několik zbrusu nových skladeb, které budou tvořit další EP s velmi zajímavým konceptem.
https://bandzone.cz/rebelmetalband
____________________________
Vstup do klubu od 19 hodin!
Line up koncertu bude doplněn.

Vstupné 130 Kč








Termíny