FVTVRE (cz), BARE ESCAPE (cz), SNACKTHIEF (cz)

Hudba
PŘEDPRODEJ - https://goout.net/cs/listky/fvtvre+bare-escape+snackthief/ygrj/

BARE ESCAPE. Brno 0.1. Trochu zdravého sentimentu, hodně hlučných kytar. Aleš Gajdošík, kytarista a zpěvák z De Mood a Ette Enaka, doplněný Tomášem Hrubanem a Davidem Mikešem z VDYD a baskytaristkou Vendulou Pukyšovou z postpunkových 'youngsters' sinks, to jsou Bare Escape. Průnik několika různých hudebních přístupů, které si každý z členů přinesl odkazuje na to nejlepší z americké indie, emo a hardcore scény konce devadesátých let. Poslouchali jste třeba Unwound, The Van Pelt, Enon, Nine Days Wonder, Jets To Brasil, Pinback, Policy of Three nebo Karate a občas vám tenhle sound chybí? Bare Escape vydali na Kabinet Records skvělou desku In A Flash a naživo mají atmosféru sedmičkových koncertů přelomu tisíciletí.

SNACKTHIEF. Brno 0.2. Ještě trochu víc sentimentu. Podobně jako Bare Escape i Snackthief, kapela seskupená kolem Igora z My Dead Cat, jede v retrospektivním špinavém indie rocku s občas vystrčenými růžky odsekávaného hardcore. Odkazuje hlavně na kapely takzvané Midwest emo scény devadesátých let jako byli Cap'n Jazz, The Promise Ring, The Get Up Kids nebo Cursive. Pod nánosem zdánlivého bordelu najdete křehké, smutné melodie, s náležitým patosem věnované všem outsiderům tak, jako celá jejich nenápadně naléhavá debutová deska.

F V T V R E. Praha 0.1. Od všeho trochu. Když Sonny Kay z The VSS poprvé slyšel EP Mess řekl, že to zní jako Born Against. Hodně San Diego, Ebullition a Gravity, trochu GSL, něco málo z post-punku a půl promile Sunshine. Jebat na to. Hlavně nahlas.


https://www.facebook.com/FVTVRE
https://fvtvre.bandcamp.com/releases
https://www.facebook.com/bareescapeband
https://bareescape.bandcamp.com/album/in-a-flash
https://www.facebook.com/snackthf
https://snackthief.bandcamp.com








Termíny