Večery S - Sem Tam, Kuba Lukáč, raf&taksík

Hudba, folk, acoustic
Kuba Lukáč je obyčejný kluk z Českého Krumlova, který po letech v ZUŠce začal hrát s přáteli v krumlovských ulicích. Od malička měl blízko k vlastní tvorbě, která mu nyní slouží jako dobrý způsob prokrastinace od studia. A tak první nápady všeho, co od něj uslyšíte, pravděpodobně pramení z dlouhých večerů na koleji s kytarou a výhledem na Prahu. Z pokoje 156.

raf&taksík je kytarové duo, které vzniklo řízením osudu. Luboš raf Rafaj je vůdčí osobností kapely Raf a spol., Petr taksík Taks působí v kapele Tři tečky... V roce 2016 se oba muzikanti shodou náhod sešli a zahráli si na jednom pódiu. Slovo dalo slovo... Následující rok vzniklo 25 autorských písní, které při premiérovém koncertu nahráli a na 2CD vydali živák s názvem The Best OFF.

Bluegrassová kapela Sem Tam vznikla na jihu Čech v roce 1981. V letech 1983 a 1984 dosáhla na dvojnásobné vítězství v Plzeňském finále Porty. Od počátků se kapela věnuje převážně autorské tvorbě a od svého založení jde svou vlastní cestou mimo hlavní proud vývoje českého bluegrassu. Návštěvníci koncertů se vždy mohou těšit na jasné a průzračné vokály, česky zpívané písničky a to vše umocněné kvalitním doprovodem.








Termíny