HorrorCon (5. ročník)

Hudba, melodic, metal
Vážení přátelé horrou, fanoušci HorrorConu, příznivci, podporovatelé. Karanténní opatření a současná situace celkově není nakloněna akcím, ve kterých jde především o potkávání osob z různých koutů země. Program i celý koncept HorrorConu jsme pro letošní 5. ročník museli změnit. Po celý tento den, počínaje desátou hodinou dopolední, budeme přinášet soutěže o hromadu cen, čeká vás vyhlášení vítězů literárního klání O krvavý brk, křest nové knihy z edice HorrorCon, odtajnění novinek na příští rok a mnoho dalšího! Sledujte nás na události nebo stránce www.horrorcon.cz !!!

Knihy, filmy, hudba, maskování, show pro dospělé, divadlo, poezie, přednášky, rekvizity, suvenýry, skvělí lidé – vše na jednom výjimečném místě v jeden výjimečný den! www.facebook.com/horrorconofficial

21. 11. se už pátým rokem v Praze sejdou příznivci temnoty a strašidelných příběhů.
Akce, která začínala jako sešlost nadšenců do horrorové literatury (tehdy pod názvem DarkParty) v kavárně-absintherii Dark Velvet v roce 2015, se přesunula do CrossClubu a postupně rozšířila oblast umění, kterému dává prostor. Na své si tak přijdou také příznivci horrorových filmů a videí, temné hudby, přehlídek, maskování či netradičních vystoupení, ale také soutěživci nebo sběratelé.

Na letošní ročník už potvrdil účast spisovatel, historik a záhadolog Otomar Dvořák, herec z Činohry Národního divadla Igor Orozovič, LiquidLatex maskér Pavel Slaughter Jelínek, DJ Demi, goth skupina Arthemion i krvavé duo Drápek & Růžová. Čekají nás křty knih, noční kino, vyhlášení výsledků sou-těží, metalový koncert, stylová taneční party i BDSM vystoupení.

Prostory opět poskytne postapo-steampunkový klub Cross v pražských Holešovicích. Program bude začínat v sobotu v poledne a končit v nedělních ranních hodinách.
Vstup bude i letos zdarma, ale na některé části programu bude povolen pouze osobám starším 18 let.

Klub Cross, Praha www.crossclub.cz
www.facebook.com/crossclubpraguecz
Plynární 1096/23, Praha 7 - Holešovice
www.facebook.com/crossclubprague
Mapa: http://www.mapy.cz/s/dEV8








Termíny