TŘEBOŇ: výstava obrazů Michala Pavlíka

Volný čas, Pro děti


Nenechte si ujít v zámecké galerii od 21. července do 30. srpna výstavu obrazů pana Michala Pavlíka, jenž je krom jiného také vyhledávaným fotografem.

Více o něm najdete zde: https://obrazypavlik.webnode.cz/

 

 

Řadu let jsem pracoval jako profesionální fotograf. Na počátku devadesátých let jsem provozoval laboratoř na zpracování barevné fotografie CIBA. Později jsem se už věnoval pouze fotografické tvorbě a to především reklamní fotografii. Pracoval jsem pro řadu významných světových reklamních agentur. V posledních letech jsem se specializoval hlavně na portrétní fotografii.
Všechny zkušenosti, které jsem za léta nasbíral, jsem se snažil zhodnotit ve své volné tvorbě.
Měl jsem několik autorských výstav např. galerie Taurus, Divadlo pod Palmovkou, Klub Blanická, Galerie Porozumění ve Znojmě atd.
Poslední výstava byla v galerii na Vyšehradě v roce 2012. 
Po ukončení své aktivní dráhy profesionálního fotografa jsem přemýšlel co dál.

Vždycky jsem si říkal, že bych některé věci raději namaloval, že bych měl více volnosti a občas jsem o tom hovořil na hlas se svojí ženou. 

Asi před dvěma a půl roky jsem dostal od ženy k narozeninám barvy a štětce. "Nemluv jen o tom a zkus to". Tak to všechno začalo.
Z počátku to nebylo jednoduché, učil jsem se na internetu, ale to nebylo ono. Pak jsem zjistil, že existují ZUŠ, kde mohou studovat senioři a tak jsem se přihlásil. Taky jsem začal chodit na kurzy malování U3V na ČVUT.
Poznal jsem spoustu bezvadných lidí a nových přátel, od kterých se stále učím.

 

studio@fotopavlik.cz 
+420 602 390 210








Termíny