Koncert filmové hudby

Hudba

Koncert přesunutý ze  16.10. 2020 z důvodu nařízení vlády, které se týká koronavirové epidemie. Zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti.

Symfonický orchestr Dalibora Havlíčka navštíví Týnec nad sázavou se svým koncertem filmových melodií v rámci turné po českých městech.

Zazní nejen skladby, které orchestr provází od jeho vzniku v roce 2016 – například melodie z filmu Rocky, populárního seriálu Hra o trůny, či špionážní filmové série Mission Impossible. Uslyšíte ale i slavnou melodii Ennia Morriconeho z filmu Tenkrát na Západě a soundtracky dobrodružných filmů  Indiana Jones, Sedm statečných, Poslední Mohykán a Vinnetou. Nebudou chybět ani melodie z filmů Pearl Harbor nebo Piráti z Karibiku, jejichž autorem je jeden z nejvyhledávanějších skladatelů současnosti, Hans Zimmer. Malé diváky zase jistě potěší melodie z filmové série o Harrym Potterovi  nebo animované série Madagascar. Na své si přijdou také milovníci prvního a patrně i nejznámějšího českého filmového muzikálu z roku 1964 Starci na chmelu.

 

Sál otevřen od 18:30

Délka koncertu: 2 x 45 minut (s přestávkou)

Vstupné: 250,- Kč

Předprodej vstupenek:

https://www.ticketportal.cz/event/Symf-orchestr-D-Havlicka-KONCERT-FILMOVE-HUDBY nebo v Informačním centru Týnec nad Sázavou, Klusáčkova 2

 

Výběr z programu:

Ennio Morricone:  TENKRÁT NA ZÁPADĚ

Trevor Jones:  POSLEDNÍ MOHYKÁN

Elmer Bernstain:  SEDM STATEČNÝCH

Hans Zimmer:  PEARL HARBOR

Martin Bötcher:  VINNETOU

Lalo Schifrin:  MISSION IMPOSSIBLE

Klaus Badelt:  PIRÁTI Z KARIBIKU

John Williams:  INDIANA JONES

John Williams:  HARRY POTTER

Hans Zimmer:  MADAGASCAR

Alexandre Desplat:  NEW MOON

Bill Conti:  ROCKY

Ramin Djawadi:  GAME OF THRONES

Bažant, Hála, Malásek:  STARCI NA CHMELU

 





Účinkují

Symfonický orchestr Dalibora Havlíčka

dirigent: Dalibor Havlíček

 

 





Termíny