Odpoledne na Divokém západě

Výstava, Volný čas, Pro děti

Brány West Parku jsou již definitivně otevřené. Pokud vymýšlíte program pro své ratoleti nebo si jen chcete užít prima odpoledne, dorazte k nám mezi indiány, kovboje, zlatokopy a další obyvatele Divokého západu! Samozřejmě pro vás bude připravena spousta zábavy, her a dovedností.

Co vás čeká:

Nahlédnete do nezkreslené historie osidlování amerického západu. Stanete se na chvíli indiánem, kovbojem nebo zlatokopem a vyzkoušíte si jejich život na vlastní kůži! Naučíte se střílet z luku, házet tomahawkem, rýžovat zlato, lovit mustangy nebo házet lasem. Můžete se stát pomocníkem našeho šerifa a vyfotit se s ním v jeho voze nebo ochutnat speciality z Divokého západu.

Čekají na vás také muzejní expozice obohacené o celou řadu autentických exponátů dovezených z USA a spoustu zábavných aktivit.

V neposlední řadě si zatančíte s indiány nebo uvidíte, jak naši kovbojové ovládají biče či lasa. Odpoledne pak vyvrcholí soutěží v lasování!

Komentované prohlídky muzea proběhnou  ve 14:30 a 16:30 hodin.

Těšíme se na vás!

Upozornění:

Program i aktivity budou probíhat za zpřísněných hygienických opatření. U vstupu i na dalších místěch v areálu bude umístěna desinfekce na ruce. Ve vlastním zájmu ji používejte. U aktivit dodržujte předepsaný 2 m rozestup a ve vnitřních prostorách mějte ústa i nos zakryté rouškou či šátkem. Některé aktivity jako např. malování na obličej bohužel nebude z hygienických důvodů možné provozovat. Děkujeme za pochopení a doufáme, že nutná opatření nepokazí vaše zážitky.









Kontakty

www.westpark.cz

Termíny