Karneval v ulicích

Volný čas, Pro děti

Jedinečný multikulturní Karneval v ulicích je pestrou směsicí vystupujících ze všech zájmových oblastí. Každoročně se sejde přes 130 účinkujících ze všech koutů České Republiky. Nechybí pravé brazilské tanečnice a tanečníci, letos poprvé také pravá brazilská bubenická skupina, čerti z rakouského průvodu Krampus, kejklíři, skupiny historického šermu a spousta spousta dalších.

Po projítí průvodu uzavřeným centrem města se vystupující postupně představí s krátkými pásmy přímo na Masarykově náměstí. Odpolednem provází moderátoři Radia Čas a herec Tomáš Matonoha. Na závěr odpoledne vystoupí skupina All-X.





Účinkují

Brasil Show Praha, Batukatum, čerti Krampus, kejklířské panoptikum Kejklíře Jonáše, skupiny historického šermu a tance Berendal, Revertar, Biskupští Manové, mušketýrská skupina Green Regiment, aztékové ze skupiny Historica, indiáni na koních, fríští hřebci s dobovým kočárem, velbloud, ochočený medvěd, Holešovské mažoretky, skupiny orientálního tance Farídah, Šaryhan, Delila a Belly Dance Group Aphrodité a další...





Termíny