Backstage Bojiště: Ventolin a The Valentines

Hudba, techno, acid
Zveme všechny bratry, sestry, ceny mírné, program pestrý! Další z řady letních koncertů v BACKSTAGE na slavném trutnovském Bojišti. A těšit tentokrát můžete i na opravdu vydatnou a divokou afterpárty! Vzhledem k tomu, že se koncert koná v termínu původně plánovaného Kafe & Jazz festivalu, tenhle večírek v deset určitě neskončí...

???? Ventolin
Disco science pro všechny mládenc.
David Doubek alias Ventolin, bývalý člen post-punkové skupiny Kazety, je v současnosti žhavou virální hvězdou české elektronické scény, tvořící naživo hudbu kombinující prvky elektra, raného acid house, punku a techna, to vše se sebeironickým nadhledem a bláznivým vtipem - a také s energickou live show, jež úspěšně překonává většinu tuzemské produkce.

The Valentines
Naděje českého indie pop/rocku. Mladé hradecké trio, oscilující mezi osmdesátkovou estetikou Let's Dance Davida Bowieho a současným kytarovým popem, hraje dle svých vlastních slov „veselé písničky o těch nejsmutnějších věcech“. Od roku 2017, kdy vznikli, objeli The Valentines nespočet klubů po celé republice, objevili se v hudebních magazínech Headliner nebo ROCK & POP i na Radiu Wave, kde vloni v květnu zvítězili v soutěži Startér, čímž si vydobyli možnost natočit klip ke své písni Did My Back Hurt Your Knife?

+ hlasitá afterpárty do pozdních nočních hodin povolena!

Vstupné:
200,- Kč v předprodeji via www.smsticket.cz
(https://www.smsticket.cz/vstupenky/22075-backstage-bojiste-trutnov-ventolin-a-the-valentines)
250,- Kč na místě

V areálu je možno zdarma stanovat.








Termíny