BO kultura JEDE❗️❗️❗️

Hudba, pop, rock
Bo kultura jede❗️❗️❗️ Kultura znovu živě❗️❗️❗️
➡️26.6. v 19:00 koncert FILIP M.
➡️Cena vstupenky je 160 Kč
➡️Vstupenky pouze online -> https://ticketware.eu/p/auJw

Kde jinde, než v Trojhali?! Kdy jindy, když ne 26.6.2020?! Přesně před třemi lety jsme právě v Trojhalí Karolína odehráli se skupinou Filip M. poslední koncert. Ty tři roky jsme ovšem nezaháleli. Každý z nás se věnoval nejen svým projektům, rodinám, ale taky jsme spolu hráli na zkušebně a těšili se, až se zase s vámi potkáme na podiu. A ta chvíle nastala zrovna teď. Je třeba navázat tam, kde jsme skončili, a proto Ostrava, Trojhalí Karolina, s Filip M. „na značkách“.

Projekt Bo kultura jede!!! má za cíl podpořit umělce v těžké době a zároveň rozpohybovat kulturní akce pro veřejnost v Ostravě s důrazem na zajištění bezpečnosti a v souladu s nařízeními Vlády ČR.
Podstata projektu spočívá v instalaci profesionálního pódia s ozvučením a osvětlením v Trojhalí Karolina (konkrétně v budově zastřešeného Náměstí) a v Dolních Vítkovicích. Instalovanou techniku totiž budou moci využít umělci pro hudební koncert jakéhokoliv druhu, ale i divadla nebo menší divadelní soubory, bude možné zde uspořádat recitál, autorské čtení nebo i taneční vystoupení.


➡️Více informací a plán akcí naleznete na www.bokulturajede.cz


Bezpečnostní opatření❗️❗️❗️
◾️Vzhledem k aktuální situaci bude vždy prodán počet vstupenek v souladu s aktuálním vládním nařízením.
◾️ Účastníci jsou povinni mít zakryté dýchací cesty.
◾️Umístění projektu v Trojhalí Karolina a Dolních Vítkovicích zajistí dostatečné rozestupy mezi účastníky.
◾️ Zajištění dezinfekce při vstupu i mezi jednotlivými vystoupeními.








Termíny