Kurz Filozofie pro život

Volný čas, Kurzy, vzdělání, konference

Čtvrtek, 11. června 2020 20:00

Kurz Filozofie pro život  

NOVÁ PODOBA KURZU

Na úvodní přednášku 11. června je vstup volný. Kurz začíná 25. června a zahrnuje 17 bloků přednášek a praktických cvičení.

Chtěli byste lépe poznat sami sebe a svět, který nás obklopuje? Máte otázky a hledáte odpovědi? Existuje více cest, jak je najít. A jednu z nich odjakživa nabízí filozofie.
Když se dnes řekne slovo filozofie, často si představíme teoretickou disciplínu odtrženou od praktického života. Tento kurz vám přiblíží filozofii takovou, jaká ve své podstatě je: srozumitelnou a užitečnou v našem každodenním životě.
Seznámíme se s nejvýznamnějšími myšlenkami velkých civilizací z historie lidstva, jejichž hodnoty jsou však platné i dnes. Budeme o nich mluvit, navzájem je srovnávat a odhalovat skryté souvislosti mezi nimi. Výsledkem budou praktické rady pro vnitřní růst a odhalení našich potenciálů.
Společně nahlédneme do světa zajímavých otázek týkajících se etiky a lidských hodnot, soužití mezi lidmi a logiky a zákonů dějin. Kurz podněcuje naše vlastní hledání souvislostí a odpovědí na otázky o smyslu, principech a zákonech života.

Přihlášku a další informace naleznete na odkazu níže. Přihlásit se můžete také e-mailem na nova@akropolis.cz nebo telefonicky na čísle 608 501 040.





Účinkují

Eva Bímová





Termíny