Kurz focení iPhonem: tipy a triky, jak na lepší fotky

Volný čas, Kurzy, vzdělání, konference

Fotíte iPhonem? A umíte z něj pro Instagram nebo prostě rodinné focení vytáhnout opravdu maximum? V novém kurzu držitele Czech Press Photo, fotografa Jana Rybáře, si vyzkoušíte spoustu tipů a triků pro focení jako takové, ale také pro rychlou

úpravu mobilních fotek.

Kurz je určen pro kohokoliv, kdo fotí iPhonem, chce se posunout vpřed a má základní technické znalosti ovládání svého stroje. A nemusíte mít ty nejnovější a nejmodernější modely! Cílem kurzu je výrazně vás posunout vpřed díky zkoumání aplikací a různých funkcí v učebně, ale především v ulicích Prahy. Naučíte se trochu teorie, dozvíte se, proč je důležité umět i na mobilu občas nastavit pár věcí i v čem zadarmo upravovat fotky. Především se ale dozvíte, proč je důležité neutopit se v teorii a “laciných efektech” a jak vše zvládnout přímo v ulicích – tedy základní kompoziční fígle při focení mobilem.

A pro ty, kdo to na kurz nestíhají, spustil Jan Rybář nový web iFotografování.cz, kde je k dispozici spousta návodných videí určených speciálně pro iPhone.

 

Termín kurzu: 14. 6. 2020

Adresa: Klub cestovatelů, Masarykovo nábřeží 22, Praha 1

Více se o kurzu dozvíte na Amaze.cz









Kontakty

www.fotoguru.cz

Termíny