POST-APOCALYPTIC METAL NIGHT

Hudba, metal, hardcore, metalcore
Dost bylo flákání a čumění na živáky na Youtube. Mariánskolázeňskej Morrison znovu otevírá svoje brány a zase se bude moshovat a budou běhat circle pity.

Neurotic Machinery těsně před uzavřením klubů vydali všemi recenzenty velebenou desku Nocturnal Misery. Společně se Something Like měli naplánovaný turné na její podporu. Bohuhell, Korona zazdila všechny plány, a tak došlo jen na Live stream křest. Je na čase to napravit a prověřit novej materiál, kterej je o poznání tvrdší než cokoli, co NM do tý doby vydali, živě.
Kromě Neurotic Machinery a Something Like vystoupí taky Nothing Left To Say, který vydali teprve nedávno svoje první EP. Na živo jsou kluci jako utržený ze řetězu a válcujou všechno, co jim stojí v cestě. Nekomromisní metalcore, lehce šmrncnutej nu - metalem s brutálním Radkovým (ex - Positive Mind) vokálem.

VSTUP NA AKCI JE ZDARMA!!! Vem kámoše, kámošku, svýho kluka, holku, bráchu, ségru, mámu, tátu a přijď se pobavit a něco vypít, ať podpoříme Morrison, kterej to po době sucha určitě uvítá a potřebuje.








Termíny