The Desperate Mind, Liquid Jesus, NewOld

Hudba, punk, glam, rock
PRVNÍ KONCERT PO CORONA-KARANTÉNĚ!
12. červen 2020 se v Desertu ponese v duchu punk rocku!
Prvními koncerty po karanténě se tu představí brněnské party
The Desperate Mind, Liquid Jesus a jejich souputníci z Prahy jménem NewOld!

THE DESPERATE MIND
The Desperate Mind je čtyřčlenná punk rocková / melodic hardcore punk formace z Brna, která vznikla v roce 2011 a je ovlivněná kapelami jako Anti-Flag, Strike Anywhere nebo Stray From The Path. Má za sebou tour po ČR i Evropě, kde sdílela pódia s kapelami jako The Vibrators (UK), Red City Radio (USA), Pipes & Pints (CZ), The Fialky (CZ), Kitty In A Casket (AT/DE). Kapela také vydala několik studiových počinů, včetně nejnovější desky "All Walls Will Fall", která vyšla na konci února 2020. Tvoří ji Martin J. Polák (zpěv, kytara), Filip Buršík (kytara, vokály), David Havelka (baskytara) a Winc Janeček (bicí, vokály).

LIQUID JESUS
Liquid Jesus se pomalu ale jistě začala formovat v květnu 2015. V následujícím roce již začali koncertovat a nahráli své první EP 'Time Machine' obsahující 3 skladby. Od té doby si stihli zahrát jako support kapel Get Dead (USA), Johnny Firebird (GER), Nowherebound (USA), Michale Graves (ex-MISFITS), Adam Bomb (USA), UK SUBS (UK) nebo ex-člena legendárních W.A.S.P. Chrise Holmese. Díky výhře v soutěži 'Metrem na Čarodějáles' vystoupili také na Čarodějálesu 2017, jež přivítal i zvučná jména jako Clawfinger (SWE), Dog Eat Dog (USA) a další.
V dubnu 2017 kapela vydala dva samostatné singly 'Misunderstood Soul' a 'Let's Go'.
Po personálních změnách funguje kapela od r. 2019 jako pětičlenné seskupení, které tvoří zpěvák Micky, kytaristé Danny a Dáda, basista Lucas a bubeník Žili. Liquid Jesus svoji tvorbu žánrově označují jako Glam Punk a lze v ní nalézt i vlivy řady různých kapel.

NEW|OLD
Nový punk rock se starým obsahem. Takyumělci z československých luhů a hájů se základnou na pražském Žižkově a ideologickou průpravou místních seskupení The Oxx, Cirguz, Worldhood, Thalidomide nebo The Backroad Deals.








Termíny