WALTARI - Evropské turné 2020

Hudba
Finští průkopníci moderního crossoveru, kapela WALTARI, vydává novou desku, kterou představí na podzim také v PRAZE a ve ZLÍNĚ!
WALTARI věří v hudební povstání, míchání žánrů a vytváření nové a osvěžující hudby. To vše můžete očekávat na novém albu kapely „Global Rock“, které spatří světlo světa už 20. března! 
U nás velmi populární WALTARI ztělesnili během své víc než třicetileté kariéry čistou vášeň pro rockovou hudbu a punkovou etiku v kombinaci se vzpurným anarchistickým přístupem. Na kontě mají 14 alb a patří mezi nejvlivnější kapely, jak ve Finsku, tak v zahraničí. Kapela vždy zůstávala věrná sama sobě, aniž by sledovala komerční trendy nebo jakékoli omezení žánru. WALTARI jsou živým důkazem toho, že rocková kapela může být inspirována kdykoli a kdekoli. „Global Rock“ představuje nový, rozmanitý pohled na moderní metal.
Zpěvák Kartsy Hatakka shrnuje filozofii WALTARI takto: „Rock je postoj, nehasnoucí touha zůstat v životě hravým, až do samého konce! Pořád mě baví nahodit make-up a stát se vyvržencem. Naším cílem je vytvářet muziku, která se vetře do myslí všech našich posluchačů.“
WALTARI považují Evropu za svoji vlast, a tak neustále aktivně cestují. Další turné už v plánu! Se svojí novinkou „Global Rock“ se WALTARI zastaví také hned 2x v ČR!
5. 11. PRAHA, Klub Nová Chmelnice6. 11. ZLÍN, Masters Of Rock Café
Blázniví Finové jsou zpět, nechme promluvit jejich hudbu! 100% vás pobaví!








Termíny