We Love 90's 2020

Hudba
WE LOVE 90‘s, největší mejdan 90. let v Pardubickém kraji

SKUPINA 2 UNLIMITED SE PŘEDSTAVÍ POPRVÉ VE VÝCHODNÍCH ČECHÁCH!

Hlavním hostem říjnových devadesátek v Ideonu bude nizozemská eurodance skupina 2 Unlimited. Pěvecké duo Raye a Anitu doprovodí další dvě skupiny 90 let: Magic Affair s jejich nejznámějším hitem Omen III a také hip-hopová skupina C-Block. O skvělý mejdan se na WE LOVE 90‘ postará opět také pardubický DJ Pavel Cejnar.

V diáři si už nyní rezervujte datum 16. října 2020 a napište si WE LOVE 90‘s, protože se poprvé v Pardubicích a východních Čechách představí slavná skupina 2 UNLIMITED. Skupina vznikla v roce 1991 a prvních pět let dobývala hitparády na celém světě. Nizozemské duo prodalo přes 18 miliónů alb. V roce 1996 se 2 UNLIMITED rozpadlo. Anita a Ray znovu vystoupili po třinácti letech a vystupují stále.

MAGIC AFFAIR je německý projekt, který prodal po celém světě 8 miliónů alb. MAGIC AFFAIR na začátku tvořila německá zpěvačka Franca Morgan, která zpívá stále. Amerického rappera Burnella vystřídal jeho německý kolega Nitro.

C-BLOCK patří mezi hip-hopové projekty, které se zapsali do 90 let. C-BLOCK založili v roce 1995 němečtí producenti Frank Müller a Jörgen Wagner. Producenti se na počátku opřeli o hlas skvělého amerického rappera Antonyho Red Dogga.








Termíny