Letní scéna Divadla na Maninách zámek Mělník

Divadlo

Nenechte si ujít divadlo pod širým nebem! Divadlo na Maninách sídlící v pražských Holešovicích uspořádá tradiční letní scénu na nádvoří zámku Mělník. Divácky oblíbený projekt započne za oficiální podpory starosty města Mělník - MVDr. Ctirada Mikeše ve čtvrtek 16. 7. a eskalovat bude 24. 7. 2020. Produkce divadla nabídne pestrou škálu představení v podání hereckých špiček, diváci uvidí například: Carmen Mayerovou, Kristýnu Podzimkovou, Ilonu Svobodovou, Nelu Boudovou, Otakara Brouska, Roberta Hájka a mnoho dalších. Zařazeny budou také koncerty a nově i populární žánr stand-up komedie.

 

Všechna představení i koncerty začínají od 19.00 hodin. Vstupenky lze zakoupit v síti vstupenky.ticket-art.cz - bit.ly/LetniMelnikVstupenky. V případě nepřízně počasí bude na místě možnost zakoupit pláštěnky. 

 

Divadlo na Maninách se rozhodlo na červenec svou scénu opět přenést pod širé nebe na nádvoří zámku Mělník. ,,Konání letní scény na zámku Mělník bylo vzhledem k okolnostem ohroženo, ale jsme rádi, že současná uvolňující opatření nám již dovolují tuto akci uspořádat, byť s menšími úpravami v programu. Věříme, že po dlouhé odmlce bude o kulturní zážitek zájem a diváci nás podpoří svou přítomností. Prostory nádvoří jsou dostatečně velké a hlediště pro návštěvníky připravíme tak, aby se přítomní cítil bezpečně a zároveň nepřišli o umělecký zážitek,‘‘ říká Kateřina Dušková, ředitelka Divadla na Maninách.   

   

Diváci se mohou těšit na zábavné komedie a stand-up show nebo si odnést krásné hudební zážitky ze dvou připravených koncertů. Návštěva letní scény se může stát příjemným zpestřením léta a důvodem pro výlet s rodinou či přáteli. Kromě excelentních uměleckých výkonů na návštěvníky totiž také čeká historické centrum města a působivé prostředí barokního zámku Mělník s malebnou kavárnou, které umocní netradiční zážitek z letní scény Divadla na Maninách.  





Účinkují

Program

  • 16. 7. Cena za něžnost – činohra/ hrají: Jana Janěková, Jitka Čvančarová, Alexej Pyško, Marcela Holubcová, Jan Fišar / Robert Jašków / Míla Mejzlík / Martin Polách, Daniela Choděrová / Kateřina Sedláková
  • 17. 7. Marián Vojtko – koncert, muzikálový a operní zpěvák
  • 18. 7. Muži o ženách – stand-up komedie / Tigran Hovakimyan, Jiří Jakima
  • 19. 7. Hra se smrtí – činohra / hrají: Otakar Brousek, Pavel Batěk
  • 20. 7. Malej a velká – stand-up komedie/ Adéla Elbel, Arnošt Frauenberg
  • 21. 7. Slepá láska – komedie / hrají: Carmen Mayerová, Eliška Jansová / Kristýna Podzimková, Petr Buchta / Robert Hájek, František Skopal
  • 22. 7. Žena, která uvařila svého manžela – činohra / hrají: Ilona Svobodová, Nela Boudová, Otmar Brancuzský
  • 23. 7. Kdo se bojí postele – komedie / hrají: Kristýna Podzimková, Karel Zima
  • 24. 7. Jiří Bárta – koncert violoncello




Termíny