Expediční kamera 2020, Knihovna Třinec

Film, Volný čas, Sport, Turistika
MOMENTÁLNĚ JSOU VEŠKERÁ PROMÍTÁNÍ S OHLEDEM NA NAŘÍZENÍ VLÁDY DOČASNĚ POZASTAVENA.

V pátek 27. 3. 2020 se do Třince zase po roce vrací mezinárodní filmový festival EXPEDIČNÍ KAMERA. Letos nás čeká 11. ročník. Součástí bude také cestopisná beseda třineckého cestovatele Ondry Pustky.

Co je Expediční kamera?
Expediční kamera je mezinárodní filmový festival, jehož podstatou je celovečerní promítání filmů o dobrodružství, divoké přírodě, poznávání nového, o extrémních zážitcích i sportech.
Jedná se obvykle o čtyřhodinové pásmo filmů z celého světa zavítá během února až dubna na více než 200 míst v České republice i na Slovensku. Hlavním pořadatelem festivalu je o. s. KLUB HEDVÁBNÁ STEZKA. Program festivalu tvoří jednotliví místní pořadatelé z filmů, které pro festival připravili hlavní pořadatelé. Více informací o celém festivalu najdete na stránkách pořadatele (expedicnikamera.cz).

Co a jak?
Promítáme v pátek 27. 3. 2019 od 17.00 ve velkém sále knihovny (1. patro). Předprodej vstupenek probíhá online přímo na této stránce nebo v Infocentru Třinec.

BONUS: Nebude chybět legendární Bar U Krosny a chleba se škvarkama! :)

Za kolik?
Online přímo na této stránce nebo v Infocentru Třinec si můžete v předprodeji zakoupit vstupenky v ceně 60 Kč. Kdo vstupenky nestíhá koupit dopředu, nemusí se bát. Budou k dispozici i na místě.









Termíny