Galavečer IAF 2 uvede na českou bojovou scénu nového profesionálního zápasníka

Volný čas, Sport

V pátek 6. března 2020 proběhne v O2 Universum od 18 hodin již druhý galavečer IAF 2 a zároveň vyvrcholení první řady sportovní MMA reality show s názvem I Am Fighter, kterou můžete aktuálně sledovat každé pondělí večer na Prima Cool. 

 

Kromě finále reality show se můžete těšit i na zvučnými jmény nabitou fight card. Mezi zápasníky galavečera uvidíme zvučná jména, jako je Tomáš Fidži Fiala, Tadeáš Růžička, Vladimír Lengál, Ondřej Petrášek, Alexander Cverna, Martin Prsíčko Horský, Daniel Bruno Brunclík, Bob Voves, Peter Gabal, Denis Farkaš, Jakub Ironkap Studený v doprovodu podporovatele a kolegy Marpa z kapely TroubleGang a mnozí další. Na akci rovněž uvidíme jednu z největších slovenských hvězd, která aktuálně drží titul v organizaci OKTAGON MMA. Nabídku na hlavní zápas večera totiž přijal sběratel titulových opasků a neskutečný profesionál Tomáš Deák. Na scéně uvidíte také českého rappera Renneho Danga ze stáje Blakkwood Records, ten se ale v oktagonu neukáže v rukavicích, nýbrž s mikrofonem v ruce.

IAF je nová česká organizace, která se věnuje bojovým sportům a která kromě galavečerů a zaměření se na mladé talenty přišla i s vlastní napínavou MMA reality show. Od 6. ledna 2020 diváci na TV Prima Cool napjatě sledují dlouhou a těžkou cestu 16 odvážlivců za jejich snem stát se profi zápasníkem. Tito nadšení amatéři procházejí v reality show velkou proměnou a hodně tvrdými zkouškami, po celou dobu je hodnotí porota ve složení Petr Píno Ondruš, Ondřej Pála, Petr Khru Macháček a Lucas Blakk. V průběhu soutěže jsou fighteři pod dohledem



 profesionálních trenérů, kteří momentálně představují špičku v ČR – Andrého Reinderse, Petra Monstera Knížete, Martina Karviňáka Burkota a Daniela Bartáka. 

Na všechny návštěvníky galavečera čekají kromě jedenácti drsných profi zápasů také dva finálové zápasy posledních čtyř finalistů reality show I Am Fighter, kteří se mezi ostatními po několika měsících probojovali až na vrchol pyramidy a kteří se nebáli na sobě opravdu zapracovat a jdou si tak za svým snem stát se slavným MMA zápasníkem. O vítězi z poslední dvojice budou hlasovat přímo diváci, tento šampion si pak odnese nejen půl milionu korun, ale zejména nedocenitelné zkušenosti a profesionální smlouvu s organizací IAF. Získané zkušenosti a profesionální smlouva posunou vítěze blíže a rychleji k MMA vrcholu.

Více informací najdete na www.iamfighter.cz, vstupenky zakoupíte na www.ticketmaster.cz již od 490 Kč.









Termíny