Veletrh cestovního ruchu INFOTOUR & CYKLOTURISTIKA 2020

Výstava, Volný čas, Pro děti, Turistika, Kurzy, vzdělání, konference

*Aktualizace informací 10.3.2020: Na základě vydaného opatření Ministerstva zdravotnictví ČR o zákazu pořádání kulturních, sportovních i společenských akcí s počtem nad 100 osob Vám oznamujeme zrušení konání Veletrhu cestovního ruchu Infotour a Cykloturistika, který se měl konat ve dnech 13. – 14. března 2020.

O náhradním termínu konání v letošním roce se neuvažuje.

 

Návštěvníci již veletrhu Infotour a Cykloturistika najdou opět ve dnech 13. – 14. 3. 2020 v Kongresovém centru Aldis Hradec Králové v expozicích vystavovatelů nabídky turistických možností  nejen z celé České republiky, ale již tradičně přijedou se svými nabídkami také vystavovatelé ze zahraničí.

 

Turisticky zajímavá místa představí kraje a města, destinační společnosti, lázeňské subjekty, hrady a zámky, hotely, atraktivní přírodní lokality, památkové rezervace, kempy, zábavní a vzdělávací areály pro děti.  Velkou část vystavovatelů samozřejmě představují cestovní kanceláře a agentury, návštěvníci budou mít možnost vybírat z nepřeberného množství výletů a zájezdů po České republice i zahraniční.

 

Konečný přehled vystavovatelů a doprovodného programu bude zveřejněn koncem února na www.infotourhk.cz.

 

Další doprovodné aktivity a soutěže připravují ostatní vystavovatelé.

 

Tradičním a velmi oblíbeným zpestřením veletrhu budou  opět cestovatelské přednášky a besedy známých cestovatelů s losováním věcných cen pro posluchače.

 

Na podiu Velkého sálu při krátkých komerčních prezentacích představí svoji nabídku cestovní kanceláře, turistické oblasti, návštěvníci budou moci tedy nalézt inspiraci opravdu ve všech prostorách veletrhu.

 

V pátek se stanou prostory kongresového centra také místem přímého vysílání Českého rozhlasu Hradec Králové, jednotlivé vstupy, rozhovory a soutěže budou určitě zajímavé pro posluchače, kteří nebudou moci na veletrh přijít, nebo pro ně budou pozváním na sobotní program.

 

V sobotu dopoledne opět budou součástí veletrhu Farmářské trhy s nabídkou potravinářských výrobků.

 

Letošní ročník je již 21. v pořadí. Věříme, že i letošní ročník obhájí svoji pozici a bude patřit mezi nejúspěšnější veletrhy cestovního ruchu v České republice. Vstup na veletrh i doprovodný program je opět ZDARMA!



Další informace najdete na www.infotourhk.cz.









Termíny