Female Fronted Frenzy (NoiseNight) | Praha

Hudba, progressive, metalcore, death, metal, djent, nu-metal
FEMALE FRONTED FRENZY - večer ženských extrémních vokálů. Doražte na již druhý ročník minitour, kde můžete čekat to nejlepší z české metalové female growlers scény!

Po roce 2019 a odloženém ročníku 2020 přicházíme letos opět s minitour, kde se ve 3 největších městech ČR představí metalové kapely s holkama za mikrofonem. Představujeme 2 hlavní kapely letošního ročníku:

DILIGENCE www.facebook.com/diligenceband
Uskupení Diligence snad ani není potřeba klubovým fanouškům představovat. Jejich jméno se objevuje na soupisce různorodých akcích, jak klubových, tak festivalových. U mikrofonu stojí charismatická zpěvačka Dahlien. Jak zmiňuje například hudební server echoes-zine.cz, jedná se o moderní death metal amerického střihu s jasnými prvky technického pohledu na věc. Diligence naživo předvádějí mrazivou hypnotizující smršť metalu s kvalitní instrumentální linkou a nasazují českému extrémnímu metalu laťku hodně vysoko!

NOISEBLEED www.facebook.com/noisebleedCZ
Noisebleed je pražská progresivní metalcorová kapela, jejíž tvorba má přesah do deathcoru, djentu nebo melodeathu. V roce 2018 vydali svoje debutové album ASYMBIOSIS a nyní v roce 2021 kapela vydává split album CHIRALITY s další spřátelenou pražskou kapelou Nocturnal Pestilence. Na podzim 2021 je plánováno vydání druhého vlastního alba, jehož název bude brzy odhalen, a také tato mini-tour nesoucí název Female Fronted Frenzy - v Praze, Brně a Plzni.

PHOBIA JOURNAL www.facebook.com/PhobiaJournal
Hard rocková kapela s přesahem do nu-metalu v čele s energickou zpěvačkou Míšou Xanders pro vás bude hodně příjemnou novinkou na české scéně! Každý song s sebou nese vlastní příběh a je prolnutý dalšími hudebními žánry. Phobia Journal jsou velkým objevem tohoto roku!

ZUBATHAA www.facebook.com/Zubathaa
Progresivní metal v čele s frontwoman Kate, která dává kapele tvář a díky které se ustálilo složení i hudební podoba tvorby této kapely. V hudebních linkách uslyšíte vlivy jazzu i technického death metalu a melodie potěší uši i náročnějších posluchačů.

Klub Modrá Vopice, Praha 9 - Vysočany www.mapy.cz/s/d48t
FB stránky: http://goo.gl/mJjz6m
www.modravopice.eu








Termíny