DanGar Six Open Air Fest vol. 6

Hudba, rock, metal, power, melodic, hard rock, rock'n'roll, glam
Již šestý ročník smržovského DANGAR SIX OPEN AIR FESTU v roce 2020 začíná být pomalu, ale jistě aktuálním tématem, a proto je na místě si k tomuto "eventu" napsat pár řádků již nyní.

Takže co zůstane při starém a co bude nového? Jelikož pořadatelská banda DanGar Six nepovažuje tuto akci za ledajaký místní folklórní minifestiválek, ale za pořádnou show plnou rocku a metalu, budou mít návštěvníci, rockeři a metalheads opět rozhled na velké pódium, které bude speciálně dovezeno na tuto show, a to v plné polní výzbroji. Postaveno bude opět na venkovním prostranství Parkhotelu Smržovka. V případě velmi mokrého počasí bude nachystán sál uvnitř budovy Parkhotelu.

Pokud jde o novinky, můžete se těšit zase na velký rock-metalový zážitek, tentokrát ale o nějakou tu hodinku delší, protože oproti loňskému roku přibude jedna kapela a celkový počet vystupujících se tak zvyšuje na sedm. No a koho že pak to v sobotu 13. června 2020 budete moci vidět i slyšet? Připravte se na jabloneckou rock-metalovou bandu SAYONARA, pražský rock`n`rollový válec TY KRÁVO, glam-rockovou grupu z Jihlavy HAIRY GROUPIES, sokolovské metalové melodiky LIBERATE, slovenské bratry v metaltriku z Martina INSIDE, jako headlinery německou power-metalovou mašinu z Bocholtu WIZARD a samozřejmě nebude chybět ani domácí rock-metalový počinek jménem DANGAR SIX.

Na vstupenkách se usilovně pracuje a budou k dispozici v předprodeji za 200.-CZK, na místě v den konání akce pak za 300.- CZK. Další informace v nejbližší době uveřejníme, ale už teď se na Vás a Vaši podporu moc těšíme.

Metal s Váma!!!








Termíny