Týnecký mazec 2021

Hudba, metal, metalcore, melodic, industrial, death, djent, thrash, grind, hardcore
PŘELOŽENO!!! "NOVÝ TERMÍN 21.8.2021"

Přátele a kamarádi Mazce,

jak se dalo tušit i tento rok mazec nebude, tak jak jsme plánovali. Chceme vždy, aby jste si náš festival užili všemi smysly ve skvělé atmosféře a kvalitě a to by v původním datumu nešlo. Proto jsme se rozhodli festival přeložit na nový termín 21.8. 2021.

Bohužel se změnou termínu dojde i nucené změně line-up. Vzhledem k potenciálním problémům zahraničních kapel s cestováním (Fallcie, Words That Burn, Sphere666, PERVERSITY) a nemožnosti změnit termín, jsme se domluvili, že jejich účast přeložíme na další rok 2022. Ovšem (a z čeho máme velkou radost) belgická mlátička BEAR přislíbila, že udělá vše pro to, aby vám mohla svojí speciální show předvést.

Snažíme se naším návštěvníkům ukázat něco extra, a to určitě belgičtí BEAR jsou. Jejich první vystoupení v ČR se odehraje právě u nás na „Mazci“. Groove sekané riffy, hitové refrény, promyšlenost, technika a extrémně energická show to jsou BEAR. Ne nadarmo je kapela označována za jednu z nejnebezpečnější kapelou naživo. Dalších 7 kousků bude už z našich luhů a hájů. Promyšlený deathmetal s progresivními prvky bude zastoupen bandou NEUROTIC MACHINERY. Poslední deska je naprosto skvělá. Mix deathmetalu, groove a post prvků ve vražedném, ale vyváženém koktejlu. Další neméně zajímavou bandou bude industriální eskadra Dana Frimla MEAN MESSIAH. Jejich thrash s prvky industriálu je pastva pro uši. Atmosféru zahustí kuřimští EMBRACE THE DARKNESS s jejich mixem doomu a deathmetalu, který už byl také oceněn v soutěži pro mladé metalové talenty. Nejostřejší bandou tento rok budou PROLAPSED. Svým mixem deathu a grindu smetou vše živé z dosahu. Čerstvou krev budou zastupovat deathcoristi CROW TO CROW a na melodičtější notu zahrají pražští NOISEBLEED, kteří míchají moderní prvky metalcoru, djentu a v jejich čele stojí frontmanka Eva. Aby byl mazec úplný je potřeba dodat poslední díl do skládačky, a to je domácí banda ELYSIUM, která se pohybuje na pomezí technicky pojatého deathmetalu s core prvky..

Festival proběhne ve stejné kvalitě, co se týče zvuku, zastřešení podia obsluhy a naší milé společnosti ???? Doufáme, že si to k nám příjdete užít jako každý rok a opatření (pokud budou) nebudou obtěžovat vás ani nás. Zachovejte nám přízeň!!!








Termíny