LA DÍLNA KUKS: Písně a rytmy Latinské Ameriky

Volný čas


LA DÍLNA je dílna latinskoamerických písní a rytmů pod vedením Marty Töpferové.

LA DÍLNA je dílna latinskoamerických písní a rytmů pod vedením Marty Töpferové. La dílna vznikla jako prostor pro předávání znalostí a bohatých zkušeností v oblasti latinskoamerické hudby, které Marta během svého dlouholetého působení v této komunitě nasbírala. Pravidelné dílny umožní účastníkům hlouběji poznat latinskoamerické rytmy a styly. La dílna bude převážně zaměřena na nauku písní a základních rytmických doprovodů na ruční perkuse a tleskání. Naučíme se písně ve stylech jako je kubánský son, guajira, bolero, kolumbijské porro, venezuelské joropo, vals, chilská cueca nebo argentinská chacarera a zamba. Také se budeme věnovat rytmům na maracas (rumba koule), clave, a tleskání, kterými se typicky zpěváci doprovází.

Předchozí zkušenost se zpěvem je nápomocná, ale není podmínkou. Budeme se učit převážně podle sluchu, takže není nutné umět noty. Noty k písním budou rovněž k dispozici. Je možné se zapojit jako zpěvák nebo instrumentalista, během dílny vytvoříme hudební ansámbl.

Lektoři:
Marta Töpferová (CZ) -
zpěv, perkuse, kytara, cuatro
Gabo Naas (Argentina) - zpěv, kytara, charango/mandolína, alto saxofon, klarinet, housle, perkuse

Kurzovné: 3800 Kč (s ubytováním na hospitálu Kuks, pátek a sobota)

Kurzovné bez ubytování: 2700 Kč

Pro potvrzení vašeho místa na dílně, prosím, zašlete kurzovné na níže uvedený účet co nejdříve, dílna s ubytováním na hospitálu Kuks je omezená pro 29 účastníků.

Prosíme také o zaslání přihlášky na info@martatopferova.com.

ODKAZ NA PŘIHLÁŠKY, PLATEBNÍ PODMÍNKY A STORNO PODMÍNKY. 

Účet: 107-7315710287/0100, k příkazu prosím uved’te: La dílna Kuks 2022









Termíny