Hard rock tour 2020-Fireball 20.let, MetalCraft ,Divá Bára

Hudba, hard rock, heavy, metal
Ahoj bando, přijďte zapařit a dorazte 28.2 do BAMBOO ve Zlíně......protože....čas letí mílovými kroky a........
28.2.2020 bude slavit 20.let v klubu BAMBOO zlínská Hard rocková kapela FIREBALL ... objeví se někteří bývalí členové tohoto uskupení a zajímaví hosté….
V rámci Hard-rock tour 2020 spolu s ní vystoupí i Brněnská hard rocková kapela DIVÁ BÁRA a pražská Hard&heavy kapela METALCRAFT...bude to skvělá jízda...

FIREBALL Kapela složená ze zlínských muzikantů plující na vlně Hard Rocku 70-90 .let s moderním soundem. Klade důraz na instrumentální zručnost, chytrost a plnost riffů. S různými přestávkami /působení členů v Lenny Kravitz revival, Pearl Jam revival / oslaví již 20.let.Vydala již své 2 autorské CD „ WAKE UP“ .Projela hodně klubu a zůčastnila se mnohých festivalů …v roce 2015 předskakovala i slavné anglické skupině U.F.O.., kapelám Doga, Limetal….V pořadu CZECHPARÁDA na TV REBEL úspěšně běžel videoklip k songu „Wake Up“/5*1.místo/. Kromě vlastních věcí někdy zazní v jejím programu mimo jiné i zajímavě zpracované covery kapel Thin Lizzy, Deep Purple, Free, Teda Nugenta, Gotthard , Steepenwolf, Judas Priest,.….
http://bandzone.cz/fireball
https://www.facebook.com/fireballhardrock/
Official music video: https://www.youtube.com/watch?v=nJTM03OX_LI

METALCRAFT - pražská Hard&Heavy kapela na svém kontě má již 2 natočené CD Úspěšné účinkování v Czechparádě na TV REBEL několik vítěství v měsíčních kolech a 3.místo celkově v roce 2015. Vystoupení na velkých festech Naděje a Štok-fest. Předskakování kapel LOUDNESS, Chris Holmes/WASP/, Doga,Torr, Dodo Doležal.. přijedou prezentovat svou novou desku CANNONBALL.
http://www.metalcraft.cz/#
https://www.facebook.com/metalcraftband/
Official music video: https://www.youtube.com/watch?v=9wDvoJTh98U

DIVÁ BÁRA - brněnská hard rocková banda složená ze zkušených muzikantů,která Vás zaujme instrumentální zručností a svými českými texty….

Přijď si vychutnat příliv riffů ,hukot bicích , kvílení kytar a tepu baskytary..hudby ,která vás odnese do jiných světů...prostě doraz na Hard rock tour 2020 a společně ...oslavíme 20.








Termíny