Demashed, Second Breath a Pearly Seconds

Hudba, metal, alternative, nu-metal, rock
Metalový nářez - to je přesná definice onoho chystaného večera, který jeden únorový pátek, rozduní Divadlo pod lampou, spolu se širokým okolím.

DEMASHED název první bandy, která vás rozehřeje v rytmu metalcoru.
Tahle kapela existuje papírově hodně dlouho, ze zakládajících členů zůstal v kapele jen bubeník Sváťa, který zde ze začátku působil jako kytarista. Po x letech zavřených ve zkušebnách, se konečně předvedli i na podiu, z toho 2x vedle Blaze Bayleho.
Když už se zdálo, že kapela začíná pořádně fungovat, v srpnu 2018, opustil kapelu jediný kytarista Kaštan. Tahle banda to rozhodně nevzdává a už během pár týdnů se jim podařilo sehnat hned dva kytaristy, začalo zkušebnové mučení, skládání pro další kytaru a značná změna stylu. Jak tvrdí: Hrajeme to co nás baví.

Pořádající Klatovsko/Plzeňská kapela SECOND BREATH, hrající melodický a rytmický metal s prvky nu metalu, v čele se zpívající a hlavně screamující frontwoman, nenechá nikoho chladným. Historie této kapely se píše do roku 2018, kdy se parta muzikantů rozhodla založit vlastní projekt a v loňském roce k sobě vzala stejně naladěnou (šílenou) zpěvačku, která působí i v RockOpeře Praha a díky tomu, pracovala na některých zpěvových linkách se samotným Kamilem Střihavkou.

Vyvrcholením tohoto večera, bude plzeňáky dobře známá kapela PEARLY SECONDS. Kapela funguje v této podobě od roku 2015, složená z velmi sličných a oduševnělých hudebních tvorů, kteří se s aparáty v ruce, snad už narodili. Jejich alternativní rok s esencí metalu, rozpálí každého (doporučujeme trénování hodu máňou dopředu, vyhnete se tak týdenní neschopnosti se hnout.). Tihle profíci si zahráli na několika festivalech, např.: Rock of Sadska, byli k vidění i slyšení na Gambrinus dni 2019 a pro-brázdili slušnou část Německa.

Nalaďte uši, poštelujte játra a pojďte to dát s náma!
Metal forever!








Termíny