Kresba a základy malby – Úterý 10:00-13:00

Volný čas, Pro děti, Kurzy, vzdělání, konference

V tomto kurzu projdeme základy kresby (tužka, pastel, inverzní kresba, plenér) a stihneme i základní techniky malby (akvarelové pastelky, akvarel, akryl). Naučíme se základy perspektivy, kompozice a kresby podle reálného modelu (zátiší). Kurz je určen, jak pro začátečníky, tak pokročilé, kteří se chtějí dále zdokonalovat.

 

Komu je kurz určen?

Všem, kteří si chtějí vyzkoušet kresbu, nebo zdokonalovat své dovednosti v této disciplíně, odreagovat se, odpočinout si od každodenních povinností, získat nové znalosti.

Základní informace ke kurzu:

Kurz začíná 4. Února a končit bude 26. května (lekce jsou počítány do 19.5., lekce 26.5. je určena pro případné náhrady v závislosti na domluvě s lektorkou), vždy v úterý dopoledne od 10:00 do 13:00. Proběhne 16 lekcí, cena kurzu je 5520 Kč.

Po předchozí domluvě je možné přihlásit se i na jednotlivé lekce (eventuálně na 2h). Na jednotlivé lekce je nutné se přihlásit vždy minimálně dva dny před danou lekcí. Cena jedné 3 hodinové lekce je 345 Kč. Na celý kurz se přihlašujte na našich stránkách, na jednotlivé lekce formou emailu info@malujemespolu.cz.

V ceně kurzu jsou zahrnuty veškeré pomůcky a materiál.

Maximální počet kurzistů: 8, abychom se vám mohli plně a individuálně věnovat

Co s sebou na kurz?

Nadšení, hravost a ochotu naučit se něčemu novému nebo se zdokonalit už ve známém.









Termíny