Vánoční koncertní setkání

Hudba, indie, folk
► KDE A KDY? ◄
V sobotu 14.12. se ️na předním baru Bílého Medvěda sejdou hudebníci, které u nás můžete pravidelně vidět vystupovat. Sejdou se, aby společně podpořili dobrou věc. ❤️ V tento večer nikde jinde nenajdete tolik talentovaných umělců na jednom místě, jako právě u nás! ????

► CO SE BUDE DÍT? ◄
The Fool, Jakub Klier, Silvie Matičková, Hynek Kočí a další hosté zahrají ve společném vánočním koncertu na podporu dobré věci. ???????? Výtěžek z dobrovolného vstupného i letos věnuji neziskové organizaci Ponton, z.s.. ????
Pojďme se na chvíli zastavit v předvánočním shonu, setkat se společně s vašimi oblíbenými muzikanty a posedět v Medvědovi během večera plného skvělé hudby. Kdo máte cukroví, určitě se nestyďte přinést na ochutnání! ????

► KDO? ◄
♫♫♫ Na vánočním setkání se objeví: ♫♫♫
★ The Fool
★ Jakub Klier Music
★ Silvie Matičková official
★ Hynek Kočí
★ Eva Volfová (The Bluesouls)
★ Jan „Lišák“ Smitka
★ OnVoyage
★ Petr Švantner

► PRO KOHO? ◄
❤️ Ponton, z.s.
Ponton je plzeňsko-příbramská organizace, která denně podpoří kolem 100 dětí a mladých lidí. Jde o ty, kteří žijí v problematickém prostředí a na opravdovou dospělost je potřeba je pořádně připravit. Ponton jim nabízí školku, nízkoprahové kluby i podporu v terénu, kde bydlí nebo tráví volný čas. A protože to nestačí, realizuje Ponton i taneční soutěže, kroužky, hudební zkušebnu, výlety a letní tábory. Se zástupci Pontonu si budete moci o jejich činnosti popovídat v průběhu večera.

► PROČ DORAZIT? ◄
➙ setkání s vašimi oblíbenými hudebníky ✅
➙ multižánrový koncertní večer pro dobrou věc ✅
➙ široký výběr piv a drinků ✅

► VSTUP DOBROVOLNÝ ◄

Za klub Bílej Medvěd předem děkujeme za podporu této akce rozesláním pozvánek, sdílením, návštěvou, nebo dobrovolným darem na místě. Těšíme se na viděnou! ❤️








Termíny