LEO HILLINGER TUNA FISH FESTIVAL

Volný čas

kde pro Vás šéfkuchař společnosti MAXISERVICE 
Miroslav Šimek připraví speciality z čerstvého 
„Tuňáka žlutoploutvého/Thunnus albacares/“, který  je jednoznačně nejkvalitnějším druhem. 
Celé menu doplní vína z rakouského vinařství Weingut Leo Hillinger z oblasti Burgenland, která vám osobně představí obchodní ředitel vinařství Michael Höffken.





Účinkují

Welcome drink – Leo Hillinger Secco Pink Ribbon Magnum NV

 Tataráček ze žlutoploutvého tuňáka s rukolou, parmezánem a olivovým olejem 

Leo Hillinger – Gelber Muskateller 2013

Pečený váleček v sezamu se sušenými olivami a bylinkovou riccotou

Leo Hillinger – Small Hill White 2013

Steak s koňakovým sabayonem na lanýžovém oleji s jemný krémovým rizotem 

Leo Hillinger – Small Hill Rosé 2013

Tuňákový špíz v teryiaky omáčce s rýžovými nudlemi a zázvorem

Leo Hillinger – Pinot Blanc „Leithaberg“ 2012

Tuňák s domácí meruňkovou zavařeninou a sušenými švestkami 
s pečeným celerem 

Leo Hillinger – Hill Side 2012

Cena na osobu  1500,- Kč





Termíny