VINNIE MOORE BAND

Hudba
Americký muzikant, skladatel a kytarový mág, který je už patnáct let součástí britské hardrockové legendy, má za sebou také angažmá u mistra shock rocku Alice Coopera. V rámci svého podzimního turné odehraje jediný koncert v ČR v Praze na Nové chmelnici. Vinnie Moore také často stojí na jednom pódiu s Gusem G. nebo Richie Kotzenem. S Alicem Cooperem spolupracoval na legendárním albu „Hey Stoopid“ v roce 1991.
Do UFO přišel Moore v roce 2003 a vydal s kapelou zatím šest desek, sólových alb má na kontě deset. Čerstvá novinka nese název „Soul Shifter“ a na albu se objevili zajimavý hosté - baskytarista Rudy Sarzo (Quiet Riot, Ozzy Osbourne, Whitesnake) nebo klávesák Jordan Rudes (Dream Theatre)
https://www.youtube.com/watch?v=xvb92as4bpg
Info pro ZTP/P: osoby ZTP/P dle platného ceníku, doprovod jedné osoby zdarmapro vozíčkáře místa vyhrazena, bezbariérový přístup zajištěnrezervace vstupenek ZTP/P: +420 224 091 439, rezervace@ticketportal.cz Vstupenky můžete zakoupit též on-line, zaplatit na Internetu a ihned vytisknout v pohodlí svého domova - HOMEtickets!!








Termíny