VYBERTE TEN NEJLEPŠÍ KROUŽEK PRO VAŠE DÍTĚ!

Volný čas, Pro děti

Začátek školního roku se kvapem blíží a vy už s dětmi přemýšlíte, na jaké kroužky je letos zapíšete? Plno inspirace najdete v AFI Paláci, kde proběhne 4. a 5. září 2014 Festival volného času. Děti a jejich rodiče budou mít jedinečnou příležitost seznámit se s možnostmi zájmových kroužků v regionu Pardubic a okolí pro školní rok 2014/2015.

 

Svou nabídku na nábor nových členů představí sportovní kluby: hokejový, basketbalový, házenkářský, veslařský či škola juda. Velký výběr bude v tanečních kroužcích. Představí se Taneční centrum Pardubice s nabídkou klubu latinskoamerických a standardních tanců a také street dancová formace TBass, která letos drží celostátní titul Taneční skupina roku 2014. Dívky se mohou přidat k prestižnímu oddílu mažoretek nebo roztleskávaček (cheerleaders). Nové členy letos nabírá i chlapecký pěvecký sbor Bonifantes a širokou nabídku hudebních kroužků představí ZUŠ Pardubice. Pozvání do svých řad dětem přinese i Krajská knihovna Pardubice a Dům dětí a mládeže ALFA.

 

Nezisková organizace KROUŽKY, která pořádá zájmové kroužky přímo ve školách a školkách, předvede kromě palety své nabídky zvídavým dětem v AFI Paláci vždy v 16 hodin ukázku z vědeckého kroužku na téma Jak vybuchne sopka.

„Začátek září je doba, kdy  lidé přicházejí do AFI Paláce nakoupit potřebné věci do školy a na sport. Vedle zboží, které obchody v AFI Paláci nabízejí, chceme rodičům a dětem nabídnout i konkrétní možnosti mimoškolního vyžití. Současně chceme podpořit místní organizace, které zájmové kroužky pro děti pořádají. Věříme, že rodiče a hlavně jejich děti si na Festivalu z široké nabídky aktivit vyberou, co je bude v novém školním roce nejvíc zajímat a bavit,“ uvedla Jana Michalcová, marketingová manažerka AFI Paláce.

www.afi-palac.cz









Kontakty

www.afi-palac.cz

Termíny