Přednáška Z hlubin oceánu na Azorské ostrovy: Tomáš Kůdela

Film, Kurzy, vzdělání, konference

Azorské ostrovy jsou považovány za pozůstatky bájné Atlantidy. A pokud je na tom špetka pravdy, pověsti o ní nelžou. Sopečné ostrovy s množstvím bujné vegetace, jeskyň, kráterů i horkých pramenů Vás uchvátí. Až tam zjistíte, kolik existuje odstínů zelené, a nebudete se moci vynadívat na kouzelná smaragdová jezera.

A co víc, na plachetnici budete mít všechny ostrovy jako na dlani. Při naší plavbě mezi Azory jsme jich z devíti navštívili sedm, podívali se na nejvyšší vrchol Portugalska a koupali se v lávových zátokách. Chcete s námi také zažít nezapomenutelná dobrodružství? Nastupte na palubu, vyplouváme! Na krátkou ukázku se můžete podívat zde: https://www.tomaskudela.cz/prednasky_anotace.php#azory

Přednáška se uskuteční v úterý 5. listopadu 2019 od 18 hodin v sále knihovny Petra Bezruče, Nádražní okruh 27, Opava. Vstup je zdarma.

 





Účinkují

Tomáš Kůdela vystudoval elektrotechniku, ale vždy ho lákalo dobrodružství a neznámo. A tak si udělal kapitánské zkoušky, pořídil si loď a plní si svůj námořnický sen – posledních 17 let se věnuje expedičnímu jachtingu. Na plavby vyráží sám, nebo s posádkou, kterou zároveň zaučuje v řízení lodi.Informace o přednášejícím naleznete na www.tomaskudela.cz.





Termíny