FOR GAMES 2019

Sport, Pro děti, Kurzy, vzdělání, konference

I LETOS SE PLAYSTATION PŘEDSTAVÍ NA VÝSTAVĚ FOR GAMES V PRAŽSKÝCH LETŇANECH

Společnost Sony Interactive Entertainment (SIE) oznamuje, že také tento rok se mohou hráči a návštěvníci výstavy For Games těšit na expozici PlayStation, která představí řadu novinek.

Nedlouho po uvedení si budou moci hráči zahrát kreativní a nápaditou hru Concrete Genie, vyzkoušet týden před vydáním hru MediEvil a hlavním titulem, který si budou moci návštěvníci otestovat a který teprve míří na konzoli PlayStation bude PS VR titul Marvel´s IronMan.

Hraní tohoto očekávaného VR titulu se bude odehrávat v prostorách PS Plus lounge, který bude v patře a návštěvník si tak bude moci vychutnat atmosféru For Games z vyvýšeného patra. Vstup do lounge bude podmíněn aktivním členstvím PS Plus. Tato novinka je tak další výhodou pro předplatitele, vedle jiných výhod v rámci programu PS Plus Odměny. Pro návštěvníky zde bude občerstvení zdarma od našeho partnera Pizza Hut. Příchozí budou muset prokázat, že jsou aktivními uživateli PS Plus díky aplikaci Experience PlayStation, která je volně ke stažení v obchodech Google Play a App Store. Do aplikace se zákazníci připojí skrze své PSN ID, poté stačí jen naskenovat QR kod u vchodu a bude vpuštěn do patrového PS Plus lounge.

Dále se návštěvníci mohou těšit na bohatý program včetně Agraelova streamu přímo z podia, vyvrcholení turnaje PS4 Tournaments ve FIFA20 s dotací 75.000 Kč, veřejných turnajů v titulech Gran Turismo Sport (na simulátorech), VR hitu Beat Saber, Battle Roayle titulu Fortnite nebo v oblíbené FIFA20. Přihlášky do veřejných turnajů budou probíhat na infopultu na začátku stánku PlayStation a soutěžit se bude o hodnotné ceny jako jsou hry, profi ovladače Raiju sluchátka SONY a jiné.

Více informací a kompletní program naleznete na stránce https://www.playstation.com/cs-cz/campaigns/forgames2019/

Nebo našich sociálních sítích:

 

Instagram:  https://www.instagram.com/playstation_cz/

Facebook:  https://www.facebook.com/PlayStationCZ/

Youtube:    http://youtube.com/c/PlayStationČesko

 









Termíny