Simply Red (UK)

Hudba
SIMPLY RED OZNAMUJÍ EVROPSKÉ TURNÉ PRO ROK 2020
NOVÉ ALBUM „BLUE EYED SOUL“ VYCHÁZÍ 8. LISTOPADU2019

Krátce po oznámení, že nové album „Blue Eyed Soul“ vyjde 8. listopadu u společnosti BMG, Simply Red dnes odtajnili detaily svého chystaného turné v roce 2020, které čítá 33 termínů v Evropě a Velké Británii. Jedna z nejúspěšnějších britských kapel nabídne fanouškům kromě skladeb z novinky i hity ze své dlouholeté a úspěšné kariéry, jako jsou „Stars“, „Holding Back The Years“, „Fairground“ nebo „Money’s Too Tight To Mention“.

Na všechny evropské koncerty budou k dispozici i VIP balíčky obsahující limitovanou edici upomínkových předmětů.
Více informací na eventtravel.com a livenation.cz.

Mick Hucknall je skladatelem a kapelníkem Simply Red od samého začátku v roce 1985, od roku 1986 je pak podporován dlouhodobě působícím saxofonistou Ianem Kirkhamem. Současná sestava zůstává od roku 2003 konzistentní a nové turné odehrají klíčoví umělci této fantastické kapely.

"Chci, aby si užili hraní, aby davy vstávaly a tančily, a aby do toho všichni vložili svá srdce. Je to všechno o zachycení rytmu.“ říká Hucknall.

Album „Blue Eyed Soul“ bylo natočeno živě v londýnských British Grove Studios. Všech deset skladeb, včetně nového senzačního singlu „Thinking Of You“, složil Mick Hucknall a produkoval dlouholetý spolupracovník Andy Wright. Hudební složka pak čerpá z klasického funku a blues takových velikánů, jakými byli Wilson Pickett, Dyke and the Blazers, James Brown nebo Tower of Power a jejich třaskavá dechová sekce.

"Těším se, až skladby zahrajeme naživo, protože to bude opravdový zážitek," říká Hucknall k připravované desce a doplňuje: "Chci se dobře pobavit".








Termíny