Podzimní semestr výtvarných kurzů Praha 1 startuje v říjnu

Kurzy, vzdělání, konference

Pomalu již  přemýšlíte o svých aktivitách ve dnech babího léta, podzimu a zimy? 

Naplánujete si jak přežít ty krátké a chladné dny.

Po zodpovězení následujících otázek nabízíme pomocnou ruku. Nebojte, není to test spokojenosti, vaší inteligence, ani horoskop. Je to naše nabídka tvořivých výtvarných kurzů pro dospělé a kroužků pro děti pro vaše podzimní a zimní dny.

Odpovídáte kladně na následující otázky?

Malujete doma na koleně? Kreslíte si při schůzích na kousky papíru? Hnětete si v kapse kamínek? Potřebujete ke svému spokojenému životu tvořit? Chystáte se na školu uměleckého směru? Rádi byste, aby vaše děti trávili smysluplně volný čas? Přijďte  do Ateliéru ŠUM.

Chcete znát odpověď?

Proč nepoužít Ittenův barevný kruh pro neplavce? Přihlašte se do kurzů malování kreslení.
K čemu použít kulmík? Přihlašte se do kurzů keramiky.
Kdy se po zvolání anka neotočí Anička? Přihlašte se do kurzu šperku.
Kdy můžete mít v ruce diamant, i když bude ostrý jako chilli paprička? Přihlašte se do kurzu vitráže.
Kdy k česání použít krample a nikoli hřeben? Přihlašte se do textilních kurzů.

Odpovědi na tyto a mnohé další otázky dostanete v Ateliéru ŠUM Praha 1 v uměleckých kurzech. Jako například v Kurzu malování, kurzu kreslení, kurzu šperk,  kurzu keramiky, kurzu ruční knižní vazba, kurzu grafiky, kurzu přípravy na architekturu, kurz cínovaných šperků.

Co je u nás nového?

V tomto semestru znovu po několika letech startuje kurz fusingu. Povede jej nová lektorka. zkušená „sklářka“. Lehané a spékané sklo dokáže překvapit i ty s bujnou fantazii. Dopřejte si tedy malé dobrodružství. Vyrobit jdou šperky, designové objekty, lampy, mísy.

Ostatně spékané sklo můžete využít v individuálním kurzu cínovaného šperku. To je nová forma našeho oblíbeného kurzu. Lektor vám vše bude šeptat skoro do ouška a tak budete postupovat v dovednostech velmi rychle. Stačí 4 hodiny a pak jen už jen doma cvičit a cvičit. Pokud se vám cínování zalíbí a nebudete si chtít kupovat potřeby domů, můžete navštívit semestrální cínování.

V průběhu semestrů budete moci navštívit krátkodobé mini kurzy. Najdete je v sekci Výtvarné dílny.

Rozšiřujeme dopolední výtvarné kurzy pro seniory.

Kromě ročních akreditovaných kurzů pro učitele budou nově akreditovány i jednosemestrální kurzy pro učitele.

To jsou naše novinky v kostce.

Pro koho jsou naše kurzy?

Pro děťátka, robátka, tetičky, babičky i dědečky, pro  dámy i pány, slečny i mladé pány.

Zkrátka pro všechny, kteří si chtějí odpočinout od…..( zde prosím doplňte váš důvod) a ještě se při tom něčemu naučit a poznat nové přátele.

Proč si vybrat Ateliér ŠUM?

.Zameškané hodiny si můžete nahradit. Kurzy můžete kombinovat. Nevejdete se svým náročným týdnem do našeho rozvrhu? Svěřte se. Něco společně vymyslíme.

Výtvarné kurzy vedou výtvarníci s pedagogickou praxí.Věrní, občané Prahy 1, senioři a studenti mají u nás slevy, ty najdete v ceníku. Můžete přijít jen občas, můžete chodit celý rok. Kurzy jsou semestrální i hodinové.  Toto je Několik dobrých důvodů proč navštěvovat Ateliér ŠUM – Školičku u sv. Michala- výtvarné kurzy Praha.

Tak a teď už navštivte náš rozvrh kurzů a přiřaďte váš volný večer k našemu rozvrhu kurzů a pošlete přihlášku. Těšíme se na vás v říjnu! Kurz kovového šperku se těší již v polovině září.

Nevíte, který kurz zvolit, pište, volejte…..

tel: +420-606 908 230,

e-mail: piste@kurzyuzuzy.cz





Účinkují

Ateliér ŠUM Praha 1





Termíny