W.A.S.P. tribute CZ & Krleš

Hudba, heavy, hard rock, metal
W.A.S.P. je americká heavy metalová skupina, která byla založena v Los Angeles v Kalifornii v roce 1982. Zakládajícími členy byli Blackie Lawless, Rik Fox, Randy Piper a Tony Richards. Skupina se proslavila svým rockovým image, texty a živými koncerty. Ve světě se prodalo 12 miliónů jejich alb.

V polovině roku 2012 vzniká projekt s názvem W.A.S.P tribute hrající převážně skladby od W.A.S.P, také s vlastní nezveřejněnou tvorbou, po dlouhém zkoušení a hledání sebesama, se formace rozhodla, že vzdá hold čistě americké metalové legendě W.A.S.P a bude rozšiřovat její odkaz v tuzemsku. Tímto vznikl jediný oficiální český W.A.S.P Revival.

Až ze Šluknovského výběžku dorazí znovuoživlá heavymetalová parta Krleš, která po dlouhé pauze opět zavítá na klubová pódia.
Kapela Krleš vznikla v roce 1990 na troskách několika předvojenských uskupení. Ze současných členů byli u zrodu kytarista Radek Sady Sádovský a baskytarista Jiří Mráza Zíma. V době, kdy se ostatní báli jen vyslovit slova “Heavy Metal”, aby nepropadli u kritiků a jiných odborníků, stáli si Krleš tvrdošíjně na svém a v roce 1996 natočili debutní album “Stín předtím” se šesti skladbami. Názvem i první skladbou čerpali z románu Stephena Kinga “TO” a kromě poslední hitovky Kráv’n’roll to byla souprava melodického speed metalu.

Z DŮVODU NEMOCI JE KONCERT ZRUŠEN!!!








Termíny