Centrum Freeport ve stylu Velkého Gatsbyho. Na letošní akci roku vystoupí i Simona Krainová

Volný čas, Hudba, Pro děti

V sobotu 21. září čeká návštěvníky nákupního centra Freeport Fashion Outlet se sídlem v Hatích na Znojemsku největší nákupní událost roku Late Night Shopping. Centrum se během dne promění do uvolněné atmosféry a stylu Velkého Gatsbyho. Během nakupování se lidé mohou těšit na bohatý doprovodný program a známé osobnosti v čele s topmodelkou Simonou Krainovou, zpěvačkami Monikou Bagárovou či Adélou.

 

Netradiční noční nakupování, vysoké slevy, zábavný program, a také známé tváře ze světa showbyznysu. To vše potká návštěvníky během Late Night Shopping. Centrum Freeport Fashion Outlet se značkovým oblečením si tím také připomíná své šestnácté narozeniny.

 

„Akcí Late Night Shopping chceme poděkovat všem našim zákazníkům za jejich přízeň a za to, že se k nám za nákupy a zážitky rádi vrací. Letos se oslavy navíc nově ponesou ve stylu Velkého Gatsbyho. Návštěvníci mohou zažít atmosféru dvacátých let minulého století v New Yorku, kdy se tančil Charleston, a společenská smetánka pořádala bujaré večírky,“ říká Jan Procházka, ředitel centra Freeport Fashion Outlet.

 

Známé tváře nejen na nákupech

 

Návštěvníci mohou na nákupech potkat známou modelku Simonu Krainovou, zkusit ruletu štěstí, zažít módní přehlídky nebo barmanskou show. O pěvecké vystoupení se postará finalistka Česko Slovenské Superstar Monika Bagárová, objev české pop music Adéla nebo skupina mladých hudebníků Prague Lounge Trio. V neposlední řadě budou mít návštěvníci možnost vidět taneční vystoupení a děti se mohou účastnit velmi oblíbeného malování na obličej. Přitom ceny na značkové oblečení a módní doplňky v 75 obchodech centra budou po celý den až o 80 procent nižší.

 

Akce začíná v 10:00 a končí ve 22:00. Informace najdete také na www.freeport.cz.









Termíny