Benjaming's Clan + Premier

Hudba, rock, folk, pop
Vstupné: do 21. 11. 260 Kč, v den koncertu 320 Kč

Petříkovičtí pop-folk-rockoví jezdci Benjaming's Clan Vás srdečně zvou na další hudební večer, kde Vás rozproudí svojí našlapanou muzikou s keltskými prvky. Tento rok si přizvali jako své hosty známou českou pop-rockovou kapelu Premier, která se proslavila zejména písní Hrobař. Můžete se tedy opět těšit na nabitý večírek plný pozitivní energie a hudebních vibrací, které Vás nenechají v klidu stát.

Benjaming's Clan
Tvorba je ovlivněna keltskou hudbou, do toho všeho patří punk-rockové kořeny, dotek folku, popu a tím vzniká neotřelý styl, který lze nazvat celtic pop-rock. K hudbě Benjaming’s Clan neodmyslitelně patří skotské dudy, housle, banjo, akordeon, whistle a několik dalších hudebních nástrojů.
www.benjamingsclan.com

Premier
Česká pop rocková kapela ze Zlína, kterou v roce 1992 založili Daniel Hrnčiřík a Jaroslav Bobowski. Za album Hrobař s megahitem stejného názvu režírovaného Filipem Renčem dostala kapela platinovou desku za více než 50 000 prodaných nosičů. Kapela koncertuje po Česku i Slovensku a v Trutnově vystoupí v rámci HLASOLAMY TOUR.
www.premier-rock.cz








Termíny