AN ACCIDENT / MAD RABBITS / MEOW! / PAINT ME RED - ▲▼ - POLDOFKA

Hudba, rock'n'roll, alternative, punk, indie, hardcore, garage, rock, grunge
AN ACCIDENT:
Nádech alternativní muziky spolu s krvelačným punkem, který nenechá obecenstvo dlouho rozmýšlet se nad koupi aperitivu a dá jasně najevo, že stage patří právě této formaci. An ACCIDENT, nová formace zkušenějších muzikantů s plánem prorazit pomocí raritních melodií s příchutí syrového alternativního souboje kytar a rytmů.

MEOW!:
Koncerty MEOW! se dají přirovnat ke scéně, kdy pětadvacet koček bojuje o jídlo v jedné misce. Prostě hukot. Energie, emoce, neočekávané zvraty, křik i melodické refrény v hávu moderního punk-rocku. Členy můžete znát z Pipes & Pints, P:N:S, Define Me a dalších kapel české scény.

MAD RABBITS:
Mladí a hluční hard core zabijáci Mad Rabbits sice ještě úplně nepatří mezi stálice klubů či festivalů, ale rozhodně mají velký potenciál se jimi ve velmi dohledné době stát. Na scéně jsou teprve chvilku, ale začíná o nich být pěkně slyšet, protože do toho šlapou jak se sluší a patří. Pokud máte rádi techniku, která ke všemu tomu není nudná a sebemrskačcská, pak by vás tahle parta mohla zaujmout.

PAINT ME RED:
Kapela vznikla na podzim v roce 2017, kdy začala skládat své první blues rockové riffy. Od té doby experimentovala se žánry jako grunge, post-punk, psychedelic nebo hardcore, aby tak vytvořila svou unikátní směs, která poskytne dostatek prostoru pro sebevyjádření. Zpěv je nepřesnej, zato dost nasranej, texty nihilistický a uplakaný. Šílený kytarový sóla, pevná basa a zdivočelý bicí.

Bližší info brzy ♥

- ▲▼ -








Termíny