Čejkovické bylinkové slavnosti 2014

Volný čas, Pro děti

 

Slavnosti pro všechny smysly

 

 

První zářijovou neděli 7. Září 2014 v 10:30 hodin zahájí společnost SONNENTOR, známá také pod názvem Sluneční brána, v moderním areálu na kopci nad historickými Templářskými sklepy "Čejkovické bylinkové slavnosti".

 

 

SONNENTOR otevře své sluneční brány všem zájemcům o zhlédnutí procesu výroby čajového sáčku od výkupu bylinek přes zpracování až po jejich balení.

 

 

V pořadí již 5. ročník se ponese ve znamení dětí. Počínaje červencem a v průběhu celého roku nabízí čejkovická firma zážitkovou exkurzi do výroby čajů zvanou Bylinkový ráj také těm nejmenším.

 

 

Slavnosti bylin, čajů a koření spojené s bohatým doprovodným programem:

 

 

10.30 – Zahájení slavností

11.00 – Divadlo Víti Marčíka pro děti i dospělé

12.30 – Slavnostní otevření nové přístavby

14.00 – Divadlo Víti Marčíka pro děti i dospělé

15.00 – Sluneční příběh zakladatele SONNENTORU 16.00 – Dětské folklorní vystoupení

17.30 – Tombola

18.30 – Zakončení slavností

 

 

Čeká vás biojarmark a pestré ochutnávky čajů, koření a dalších biospecialit. Občerstvení s biorestaurací REBIO. Bohatý program pro děti. Přednášky a prezentace bioproduktů a zdravého životního stylu.

 

 

Přijďte nahlédnout do zdejšího království bylinek a koření a zhlédnout zrození nálevového sáčku biočaje od výkupu bylin, až po jeho samotnou výrobu.





Účinkují

Termíny akcí    

12. 7. 2014 – BIOSLAVNOSTI PROBIO Každý rok zde na vás čeká mnoho zajímavých lidí, kvalitní a zdravé bioprodukty, ochutnávky novinek, spousta dobrého jídla a pití, bohatý hudební program.

 

 

7. 9. 2014 - ČEJKOVICKÉ BYLINKOVÉ SLAVNOSTI Dobrá nálada, příjemné prostředí, milí lidé, báječné bioprodukty, zajímavý program pro děti i dospělé s všudypřítomnou vůní bylinek a koření, to jsou bylinkové slavnosti v SONNENTORU.

 

 

14. 9. 2014 - BIODOŽÍNKY COUNTRY LIFE

 

 

28. 9. 2014 - JABLEČNÉ SLAVNOSTI HOŠTĚTÍN

 

 

6. 12. 2014 - SLUNEČNÍ MIKULÁŠSKÁ SOBOTA V SONNENTORU





Termíny