Teatrotoč festival pouličního divadla

Divadlo, Hudba, Pro děti

Ve dnech 19. až 21. července se budou herci, loutkáři, žongléři, chůdaři, hudebníci a klauni ucházet o přízeň malých a velkých diváků přímo u Karlova mostu v ulici Na Kampě. Proběhne zde osmý ročník festivalu zaměřeného na rodiny s dětmi. Celkem lze za tři dny shlédnout 65 představení hraných patnácti českými a zahraničními soubory.
Představí se ostřílení performeři z Česka, Slovenska, USA, Německa, Australie, Brazílie a Kanady.
V programu je i dětská dílna s výrobou loutek a masek od 10 do 16 hodin. Odpolední program od 13,30 do 20 hodin je zaměřen na rodiny s dětmi a všechny duchem mladé diváky.
Festival je podporován MČ Praha 1a MHLMP. Všechna představení jsou bez vstupného.
Organizátor: Miroslav Trejtnar, 603 490 918, 602 617 970





Účinkují

Leighton Ledbuoy z Australie uvede diváky do úžasu svou akrobacií na šestimetrové tyči. Sjede z jejího vrcholu hlavou přímo do klobouku. Pantomimičtí roboti METROCCOLIS se vrací do Prahy z Berlína s novým kontaktním představením, skupina historické hudby BraAgas zahraje renesanční písně přímo pod Karlovým mostem a žonglér Erik uvede v úžas malé i velké svými mistrovskými čísly.
Ale na ulici se bude hrát i opravdové divadlo s příběhem, výpravou, s loutkami i s herci. Této části programu dominují studenti a absolventi DAMU s vizuálně nápaditými pohádkami.
Dopolední program od půl jedenácté je zaměřen především na děti. Marie Keller (USA) přiváží pro děti novou loutkovou pohádku a pražské divadlo Loutky bez hranic uvede dokonce v premiéře Jablíčkovou pohádku.





Kontakty

www.teatrotoc.eu

Termíny