Viktoriánský a Steampunkový piknik

Volný čas, Pro děti, Kurzy, vzdělání, konference

Dámy a pánové,

rádi bychom Vás pozvali na letní piknik, jenž se bude konat 23. srpna, ve Vojanových sadech v Praze od 14 hodin!

V letošním roce jsme se rozhodli uspořádat piknik ve steampunkovém i viktoriánském stylu, neb většina příznivců má k oběma těmto tématům velmi blízko a každý si tak může přijít na své. :)

Abychom si piknik jak se patří užili, a fotografům dali možnost příjemného focení a následně pro Vás krásných fotografií, obracím se na Vás s žádostí o zvolení vhodného nádobí a oblečení pro tuto příležitost.  Rádi bych v maximální míře omezili plastikové nádobí a papírové tácky, a to z prostého důvodu – na fotografiích to nevypadá příliš lichotivě a stává se, že Ti, jenž zůstávají jako poslední uklízí plastikové nádobí po  dámách a pánech, kteří po sobě uklidit „opomněli“.

DRESSCODE :

Všechny možné historické i historizující styly jako např. renesance, baroko, rokoko, empír ( napoleonika) viktoriánská, edwardiánská éra, secese, Elegant Gothic, Lolita, Steampunk a příbuzné styly. Pokud nemáte v šatníku kostým z výše uvedených stylů, nezoufejte! Každá elegance a snaha se počítá!

SOUTĚŽE:

Doteky 19. století u nás

Tzn, koukejte kolem sebe, a určitě naleznete spoustu krásných staveb aj. pamětihodností. Bylo by skvělé, kdybyste na fotografii byli také.  Tři nejlepší tvůrci získají ceny

Podmínky účasti:

1. Účast na pikniku
2. Max. 2 fotografie na účastníka
3. Fotografie musí být zaslány nejpozději do 15.8. 2014
4. Fotografie se musí vztahovat k tématu
5. Každý soutěžící musí ke své fotografii/ím připojit krátký průvodní dopis s vysvětlením svého počinu ( v případě inspirace určitým dílem uvést jméno autora a název díla ).

Fotografie zasílejte nejpozději do 15. srpna na email : victorian.catherine ( zavináč ) centrum.cz,  Prosím nezapomeňte do hlavičky emailu uvést : Pražský piknik – soutěž

Steampunková soutěž

Steampunková soutěž se bude konat přímo na pikniku. Tuto každoroční záležitost jsme se rozhodli zachovat. Můžete se těšit na steampunkově i viktoriánsky laděné ceny, mezi nimiž najdete doplňky např. od  Vám známé Carmily. :)

Kostýmy, oděvy, styl: Přibližně od 1 5 do 17 hodin budeme potají sledovat Vaše kostýmy a lehce po 17 hodině ohodnotíme 3 nejlíbivější! Hodnotit nebudeme jen steampunkové outfity, takže se stojí za to pořádně oháknout! ;)

Dobroty&Pochoutky: Rádi pečete, tvoříte a máte dobré nápady? Připravte na piknik steampunkově, či viktoriánsky laděnou dobrotu! :) Ohodnotíme hned dvě nejúspěšnější a nejpovedenější pochoutky!


ROGRAM:
~finální program bude uveden na našem webu STEAMZINE.CZ~ anebo na FB akce.





Účinkují

Margueritte Weinlich, Victorian Catherine, STEAMZINE.CZ





Termíny