Děti na startu pořádají kurzy pro instruktory

Volný čas, Sport, Kurzy, vzdělání, konference

Celorepublikový projekt Děti na startu pořádá kurzy pro nové instruktory, kteří dětem pomohou osvojit si všeobecné pohybové dovednosti, a hlavně je přivedou k radosti z pohybu!

O úspěšnosti projektu Děti na startu, který běží od roku 2014, svědčí to, že má přes 230 středisek a více než 8 200 zapojených dětí! A ve všech krajích vznikají další a další, ať už v mateřských školkách, na základních školách nebo ve sportovních klubech. Přidat se k nim mohou další zájemci z řad veřejnosti, kteří se věnují, nebo by se chtěli věnovat, cvičení s dětmi. Děti na startu pořádají hned několik školení po celé České republice – to nejbližší se koná 31. 8.–1. 9. v Praze (30. 8. se ale můžete do Prahy vydat na Inspirativní seminář a na další školení pak 11.–12. října do Jihlavy a 9.–10. listopadu do Kladna).

Na víkendovém semináři se dozvíte vše podstatné o projektu Děti na startu, o metodice cvičení, náplni hodin a vše si vyzkoušíte v praxi – na pořadu dne bude ukázková hodina Dětí na startu, základy míčových her, gymnastická průprava, základy atletiky, ale dozvíte se také vše důležité o pohybových schopnostech dětí předškolního a mladšího věku, o jejich výživě, věkových zákonitostech i o možnosti spolupráce s Českým svazem aerobiku a fitness FISAF.cz, který celý projekt zaštiťuje.

 

Termín a místo konání kurzu:

31. 8.–1. 9. 2019, Základní škola a Mateřská škola Věry Čáslavské, Šantrochova 2/1800, Praha 6

Pořadatel akce: Český svaz aerobiku a fitness, Ohradské nám. 7a/1628, 155 00 Praha 5

Více informací a další termíny najdete na: www.detinastartu.cz









Termíny