Kurz kresby

Volný čas, Kurzy, vzdělání, konference

Kresba je základem výtvarného umu a tedy i základním kamenem pro malbu a jiné techniky. Společně s lektorkou se naučíte různými technikami zobrazovat realitu a přenést tak svět, který vidíme kolem nás od oka, přes ruku na papír. Protože cvik dělá mistra a je třeba kreslit, kreslit a kreslit.Budeme se věnovat kresbě tužkou, uhlem, pastelkami, pastelem, perem a tuží, ale i jinými médii. Budeme zkoušet různé materiály podkladu a témata od perspektivy, zátiší, přes portrét až k figuře. Lektorka se bude během kurzu každému věnovat dle jeho potřeb, schopností a zvolené techniky, kurz je vhodný pro rozšíření vlastních schopností, ale i jako příprava na umělecké školy.

Komu je kurz určen?
Všem, kteří chtějí získat základy kresby (začátečníci), nebo si své znalosti a dovednosti více prohloubit (pokročilí), odreagovat se, odpočinout si od každodenních povinností a získat nové znalosti.

Základní informace o kurzu a cenách:

Zimní semestr bude probíhat od 23. září 2019 do 31. ledna 2020 (svátky jsou 21. 12. 2019 – 5. 1. 2020), kurz proběhne každé úterý: 19:15-21:15 hodin. Proběhne tedy 16 lekcí, týden 27. – 31. 1. je určen pro náhrady (případně je, po předchozí domluvě, možné si kurz nahradit v rámci jiného kurzu během daného semestru).

Cena celého kurzu je 3200 Kč, pro přihlášení prosím využijte formulář na této stránce.
Do kurzu je možné se přihlásit i v jeho průběhu – cena vám pak bude snížena o lekce, kterých jste se neúčastnili.
Možností je se přihlásit i na jednotlivé lekce. Cena jednorázové lekce je 200 Kč. Je nutné se dopředu přihlásit na email info@malujemespolu.cz nebo na telefonním čísle 732 356 691.

Počet účastníků kurzu je omezen na 8, abychom se vám mohli maximálně věnovat.

Co na kurz?

Materiál pro kresbu je v ateliéru k dispozici. Je však možné si přinést vlastní pomůcky (pastelky, pastely), aby jste se s nimi naučili pracovat. Věci je možné si nechávat uložené v ateliéru. S čímkoliv vám rádi poradíme, ať už před kurzem nebo na první lekci (vždy před začátkem kurzu posíláme email se základními informacemi ke kurzu.

Kurz povede lektorka Olga Jelečková.









Termíny