Paperwings [uk] // All in vain [uk] // Dáša fon fľaša [sk]

Hudba, acoustic, punk
Generally speaking anarcho-punk bands are often less focused on particular musical delivery and more on a totalized aesthetic that encompasses the entire creative process, from album and concert art, to political message, to the lifestyles of the band members themselves. - wiki mně teda pro začátek poučila ako to s těma kapelama teda je. dík.

Paper Wings [uk]
anarcho folk-punk

Na tónech banja, houslí a mandolíny si k nám připlaví hlučná banda podivných típků a tipkiň, kteří vědí jak rozklopítat tvé městem unavené srdíčko. Budou už celkem rozjetý po Wolimierz Anarcho Folk Punk Fest 19-21 July, kde zahrají s kopcem jiných rozdováděných hipíků. Obleč se do tanečního, nahoď mokasínky, bude se hejbat pánví!

https://paperwings.bandcamp.com/releases
https://www.facebook.com/paperwingsliverpool/


All In Vain [uk]
anarcho folk-punk

Banjo, gitary, housličky, špinavý spěv, zablácené paty. Jejich texty tě přinutí se zamyslet, jak to teda v tomhle pochroumaným světe chodí a že se dá zmýšlet nad věcma i jinak, a nebejt jenom ovečka, pošlapaná přemoudřelým systémem, se kterým se ti bije tvoje sluničkárská duše.

https://allinvain.bandcamp.com/releases
https://www.facebook.com/AllInVain666/

Dáša Fon Fľaša /akustik punk/ [sk]
acoustic punk

Myslim, že k tomuhle kudrnatému típkovi se moc vyjadřovat nemusím. Všude byl, všechno ví (vůbec ne nejlíp, ale ví tu jeho pravdu prostě nejlíp podat), všechno viděl a s každým mluvil. O Dášovi a o jeho one-man tours koluje historek hodně a bude ještě víc, protože tak by to bylo nejlepší.

https://dasafonflasa.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/dasafonflasa/








Termíny