Turné 3

Hudba, pop, rock
Turné k třetímu albu "Písničky pro (ne)poslušné děti 3" oblíbeného zpěváka Mira Jaroše přináší zcela novou šou, složenou z nových skladeb, ale i ověřených hitů. Energický koncert nabízí kromě hudebního zážitku i úplně novou podobu pódia včetně několika překvapení.Objevte s vašimi dětmi svět strašidel, jichž se netřeba bát, vydejte se spolu s Mirem do vesmíru prozkoumat planety a nebo se vraťte do doby dinosaurů a zjistíte, jak to s nimi doopravdy bylo. A pokud máte doma občas balón, naučte ho hravou formou jak se vyfouknout a nenafukovat se. Po představení bude autogramiáda a focení s Mirem.Raz, dva, tři a... turné se začíná! Uvidíme se ve vašem městě!
Koncert trvá cca 55 minut. Není vhodný pro děti do 3 let a pro děti špatně snášející hlasitou hudbu.Každý návštěvník bez ohledu na věk (dítě i dospělý) musí mít vlastní platnou vstupenku. Bez platné vstupenky vám nebude vstup na koncert umožněn.
Vstupenky v distribuci na prodejních místech Ticketportal a nebo je můžetezakoupit on-line přímo na ticketportal.cz a ihned vytisknout - HOMEtickets!!Další info:slevy NE / bezbariérový přístup ANO








Termíny