Sedmička slaví 50 let - THALIDOMIDE (cz), NEW OLD (cz), „RETROSITUACE“ (cz)

Hudba, hardcore, punk
Sedmička letos slaví 50. výročí od založení. U té příležitosti se chystá speciální série koncertů a diskoték. Postupně zveřejňujeme akci za akcí, eso za esem, ze všech našich rukávů. Oslovujeme kapely, které v historii Sedmičky zanechaly svůj mocný otisk.

THALIDOMIDE
Hard Core Punk s politickými názory jasnými jak pořádná facka. Původně z Říčan, ale nyní už pražská parta hic masíruje slechy svých fans od roku 1993! Ano, 26 let na scéně a pořád plyn sešlápnutej až na podlahu. Sedmičku si hoši podali mnohokrát. Poprvé v roce 1996 a my se nemůžeme dočkat na další kick ass show!

NEW|OLD
Zbrusu nová punk rocková parta, ovšem plná starých známých tváří z The Oxx, Cirguz, Worldhood nebo Thalidomide. Máme se na co těšit. Sounds like old school american punk rock! Přesně taková kapela tu chybí. Těšíme se! A vy už můžete ochutnávat první track vypuštěny do světa zde:
https://newoldshit.bandcamp.com/releases

RETROPROTEST hraje KRITICKOU SITUACI

Kritickou situaci, navždy spící kultovní českou hardcorovou kapelu, aktivně působící v letech 1987-1996, se nám k účasti na našich oslavách probudit nepodařilo. Jelikož jsme o to ale opravdu hodně stáli, s nadšením jsme přivítali nabídku jihočeského hardcore punkového projektu RetroProtest nazkoušet několik skladeb K.S. v aranži z původních demokazet z konce 80. let a zahrát nám je na Sedmičce, přičemž za mikrofonem nebude stát nikdo jiný než oba původní zpěváci Kritické Situace - Kratos, současný frontman kapel P.S. a Prasklep, a Robert V., který je (jakožto pořadatel velkého množství akcí od roku 1991 až do dneška) pro historii strahovské Sedmičky velmi důležitou postavou. Kapely, které k nám dovezl, i komunita lidí, která se díky tomu na klub nabalila, významně formovaly v brzké porevoluční éře klub jako takový. Nemluvě o tom, že náš zvukařský poklad mistr Kuře je na Sedmičce zásluhou právě Roberta. Tahle výjimečná událost bude zkrátka pecka!


https://www.facebook.com/C13H10N2O4/
https://thalidomide.bandcamp.com
https://bandzone.cz/_80584
https://papagajuvhlasatelrecords.bandcamp.com/album/nov-deska-se-starym-obsahem
https://bandzone.cz/kritickasituace
https://newoldshit.bandcamp.com/releases
https://www.facebook.com/NewOldZizkov/

PŘEDPRODEJ:

KLUB 007 STRAHOV - 130Kč
TICKETSTREAM.cz - 155Kč včetně poplatku
https://www.ticketstream.cz/akce/thalidomide-sedmicka-slavi-50-let-126547








Termíny