Sedmička slaví 50 let - QUEENS OF EVERYTHING (cz), DISCOBALLS (cz)

Hudba, ska, punk, soul, rock'n'roll
Sedmička letos slaví 50. výročí od založení. U té příležitosti se chystá speciální série koncertů a diskoték. Postupně zveřejňujeme akci za akcí, eso za esem, ze všech našich rukávů. Oslovujeme kapely, které v historii Sedmičky zanechaly svůj originální otisk.

QUEENS OF EVERYTHING patří ke stálicím rock'n'rollových a punkových večírků. Již od roku 2008 brázdí pódia nejen českých klubů a festivalů se svojí výbušnou směsí punku, swingu a rock'n'rollu. Jejich zvuk charakterizuje nejen nezbytný kontrabas a řádně „okouřená“ kytara, ale hlavně téměř big bandová dechová sekce. Naše pódium opanovali mnohokrát, poprvé v roce 2010. Moc se těšíme na další super extra gala show!

DISCOBALLS. Osmičlenná ska soul disko smečka, založená v roce 2006 v Praze. Patří mezi přední tuzemské kapely, které našly zalíbení v druhé době. Mocná dechová sekce produkující hravé téměř večerníčkové melodie, sličná zpěvačka, razantní bicí, které se neomezují na klasický ska rytmus, kytara, která dokáže i řádně přitvrdit a jako třešnička na dortu pulzující disco basa. Náš oblíbený orchestr, na Sedmičce pečený vařený, se vrací, nakopat nám Disco-Koule!


www.facebook.com/QueensofEverything666
https://bandzone.cz/queensofeverything
https://bandzone.cz/discoballs
https://www.facebook.com/DiscoballsCZ/








Termíny